A különleges módszerek: Harry és Meghan megtisztelték Diana hercegnőt

Miután William herceg feleségül vette Kate Middletont, az öcséje visszagondolt az anyjára hagyott ürességre, amely nem volt életben, hogy meglássa az örömteli alkalmat. Katie Couric egy 2012-es interjújában Harry herceg azt mondta: “Tudja, ő … azt hiszem, valószínűleg a legjobb hely a házban, de igen, szerette volna, ha ott lesz.”

És amikor Harry bejelentette a világnak, hogy beleszeretett, és megajándékozta Meghan Markle-t, újra beindította az édesanyját különleges pillanatába. Arról beszélt, hogy nagymértékben hiányzik neki a nap, amikor azt javasolta, és azt hitte, hogy ő és Meghan “vastagok lesznek a tolvajok”, ha Diana élne vele.

Ebben az interjúban Meghan elmondta, hogy {Diana} velük van. Végül is az ő gyűrűje olyan köveket tartalmazott, amelyek egykor a Népi Hercegnőhöz tartoztak. És ma, mikor Harry feleségül vette szeretteit, nyilvánvaló volt, hogy a pár biztosította, hogy Diana jelen legyen az egész ünnepségen. 

 

WATCH: Meghan Markle Klasszikus Eljegyzési Gyűrűje tartalmazza a Diana hercegnő Stones-ját

 

A vendéglista

A bólintás Dianához jóval azelőtt kezdődött, hogy ma reggel csengettek a templomi harangok. Május 4-én hivatalos nyilatkozatot olvashattak: “Harry herceg is szívesen veszi fel az édesanyja családját esküvőjébe, Diana, a hercegnő hercegnő mindhárom testvére jelen lesz, és Lady Jane Fellowes lesz az olvasás”

Fontos szerep

Valójában Diana húgának, Lady Jane Fellowes olvasása volt az egyetlen az esküvőn. Ahogy olvasta, nyilvánvaló volt, hogy hallja a hangja hasonlóságát a nővére, valamint a hasonlóság megjelenésében. Nehéz elképzelni, hogy Diana nagyon hasonlít a nővére iránt, ha élt volna, hogy ma látja.

A virágok

Diana a Windsor kastélyban található Szent György kápolna virágrendszereiben is vezető szerepet játszott. Amikor ma reggel megpillantottuk a templomot, a bejáratot egy lenyűgöző virágos boltív díszítette, fehér foltokkal és fehér kerti rózsákkal, Diana kedvenceivel. Azt is beszámolták róla, hogy amikor a herceg virágokat választott Meghan csokorának, ahogyan a hagyomány is, úgy döntött, hogy magába foglalja a felejtsd el, ami az anyja kedvence volt.

  Birmingham Ronald McDonald House megszakítja az életet megváltoztató bővítést

A zene

A szolgáltatás zenéje tartalmazta a “Guide Me, O Your Great Redeemer” himnuszt, amelyet mind Diana temetésén, mind William és Kate esküvőjén énekeltek.

De talán a késő édesanyja legnagyobb tisztelete csak az ünneplés egésze volt. Ez sokkal személyesebb és kevésbé hivatalos, hagyományos királyi ügy volt. A fontos formaságok ott voltak, biztos. De ez az esküvő egyértelműen Harryről és Meghanról szólt. És azt gondoljuk, hogy anyja a holdon túl lesz.