A “Little House on the Prairie” naplója kap egy lejárt átalakítást

Úgy néz ki, mint az Ingalls kedves családjának régi Kansas-i helyszíne. A kabin külseje és belső terei az elmúlt négy évtizedben károkat szenvedtek a viharok és az erős síkságok felhalmozódása miatt, ami a Közép-Nyugat turisztikai vonzerejét többé nem vonta maga után, amikor egyszer 20 000 ember látogatta meg évente.

De a két testvér, aki jelenleg a föld tulajdonosa, Bill Kurtis és Jean Schodorf, remélik, hogy hozzátesz egy új pajta és visszaállítja a történelmi mérföldkő a régi 1869-es pompájára – ugyanúgy, ahogy a nézők emlékeztettek a népszerű televíziós sorozat lelkipásztori jeleneteire, Kis ház a Prairie-ben, és ami a legfontosabb, ahogyan a szerző Laura Ingalls Wilder beillesztette életét a határon és úttörő volt a klasszikus gyermekkönyvsorozat csúcsán.  

A TV show sikerének köszönhetően 1977-ben a Kurtis család újjáépítették, és a függetlenség közelében épültek, Kansas, amely az állam legszebb tájának délkeleti sarkára nyílik. És igen, az Ingalls család valóban ott lakott ezeken a földeken. Alapján A Wichita Eagle újság, Kurtis, Schodorf, majdnem 150 önkéntes, három hónapig, hogy megismételjék az Ingalls otthonát 1977-ben, mielőtt az öregedés és az eső károsodása lett. 1869-ben azonban az idők sokkal egyszerűbbek voltak. Wilder csodálkozott abban, hogy csak három embert, egy lovat és egy kocsit vett igénybe, hogy megépítse az eredeti kabinot, amely később a történelmi emlékei részévé válik.

“Most abban reménykedünk, hogy olyan kézműveseket kapnánk, akik jól ismerik a kabinok építését” – mondta Schodorf az újságnak. “Ezután reméljük, hogy olyan önkéntesek lesznek, akik jól ismerik a Kansas történelmét, és erős támaszuk van a naplók felemelésére.”

Napjainkig közel 30 000 dollárt emeltek fel a régi kabin átalakítására, de a tulajdonosoknak legalább 20 000 dollárra van szükségük ahhoz, hogy a munkavállalókat a kézműves készségeikért fizethessék. A fülke októberben és novemberben kerül kivitelezésre.

Azért jönnek ide az emberek, hogy meglátogassák az oldalt, mert gyermekük elolvasta a könyvet – mondta Schodorf. “Azt akarjuk, hogy megtapasztalják a prérit. Ez egy csodálatos történet a Kansas történelméről, és szeretnénk folytatni az álmot.

WATCH: 10 déli televíziós műsor, amit figyelned kell 

Ahhoz, hogy segítsen nekik folytatni az álmot, vagy ha meglátogatja a Prairie Múzeum kis házát, akkor nyissa meg a smallhouseontheprairiemuseum.com oldalt..

  Itt van az oka, hogy jobban szereted a Creuset öntöttvas készletedet