Alabama legnagyobb kúria, amelyet csak 4,8 millió dollárért értékesítettek

Alabama legnagyobb kúria eladta a hűvös 4,8 millió dollárt, jelentette az AL.com. Körülbelül 55.000 négyzetméter, a 15-hálószobás, 19 fürdőszobás ingatlan a 7 Montagel Way a Shoal Creek Amerika 28. legnagyobb lakóhelye. Ezt a perspektívát megfogalmazni, ez nagyjából ugyanolyan méretű, mint a Fehér Ház.

A birminghami építész, Bill Sheppard megtervezte a MedPartnerek alapítóját és korábbi vezérigazgatóját, a Versailles-palota fényűző stílusát. Négy évnyi építés után 1997-ben befejeződött a House magánlakása.

WATCH: Kelly Clarkson hihetetlen Tennessee Mansion eladó

Az állkapocsfényképes freskók és a márvány nagyterme mellett a 27 hektáros ingatlan tele van egyedi jellemzőkkel, köztük egy hosszú gitár alakú autóbeállóval, egy 25 férőhelyes boxos irodával, egy 2.000 palackos borospincével. Emellett 3000 négyzetméteres vendégházzal és saját lovas központtal is büszkélkedhet. Eközben az ökotudatos milliomosok nagyra becsülik, hogy ez volt az első Alabama lakóhely geotermikus HVAC rendszer telepítésével, amely költséghatékony fűtést és hűtést biztosít az egész évben egész évben, a 64 méteres mélyedéseknek köszönhetően..

ég-view-Alabama-kúria

Van egy gitár alakú autóbeálló

realtor.com

 

Alabama second largest mansion horses

Természetesen

realtor.com

A birtok további állkapcsú fotóinak megtekintéséhez látogasson el a realtor.com oldalra.

  Ma és Holnap kapsz egy tucatnyi mázas rágcsálnivalót csak 1 dollárért a Krispy Kreme-nél