Az egyik elem Candace Cameron Bure úgy gondolja, mindannyiunknak rendelkezniük kell a szekrényünkben

A kedvenc Hallmark-filmek és Netflix-k kedvence Fuller House, Candace Cameron Bure-nak új könyve van, és mindenféle hasznos tanácsot ad ki. Stílusos tartózkodás esetén a Bure tanácsot ad arra vonatkozóan, hogyan nézheti és érezheti a legjobban mind belül, mind pedig kívül.

Southern Living a közelmúltban felkeltette a Bure-t, hogy beszéljen arról, hogy milyen stílust jelent neki.

“Azt hiszem, a stílus tényleg kényelmes és magabiztos abban, hogy ki vagy kívülről. Úgy gondolom, hogy a kifelé irányuló stílusnak tükröznie kell a szépségét, amit belülről viselsz “- mondta Bure.

De ez a televíziós csillag és a három anya nem érte el a pillanat trendjét. Nem, Bure stílusa olyan klasszikus és klasszikus, mint a szeretett televíziós szerepköre.

“Azt hiszem, az alapokba való befektetés nagyon jó dolog, mert mindig olyan lesz, amivel kényelmesen élvezhet. A klasszikus marad, és ha öltözködni szeretne, vagy el akarja érni az évszak divatos stílusait, akkor minden tartozékával, cipőjével, ékszerével, kézitáskaival, {vagy} kabátjával mindig megteheti.

És ha belépett a Bure szekrényébe, akkor azt találná, hogy az egyik alapvető ruhadarab, amelyre támaszkodik, valami, amivel a déliek már nagyon ismerősek.

“Fehérbőrben élök. Tehát a farmer egy vágott számomra, függetlenül attól, hogy póló vagy gomb vagy pulóver. Az igazán jól illeszkedő farmer kútja nekem kötelező – mondta.

FIGYELEM: Ez az igazi oka, hogy a farmerek a zsebükön vannak

 

Azt hiszem, mindannyian egyetértünk, egy jó farmer, amely szintén jól érzi magát – ezek a bluesok mindenben megyek!

  A különleges módszerek: Harry és Meghan megtisztelték Diana hercegnőt