Egy kis kedvességet szétszórva egyszerűen festeni egy sziklát

Van egy új kerti projekt, amely a hideg, kemény sziklákat a kedvesség jegyévé teszi – és az elképzelés az egész délen terjed.

Mindez pár évvel ezelőtt kezdődött, amikor Megan Murphy találkozott Oprah Winfrey-vel, aki arra ösztönözte őt, hogy tegyen valamit, hogy segítsen az embereknek. Elérte az ötletet arra, hogy szép szavakat és inspiráló üzeneteket festek a sziklákon, és elhagyják a strandon a többieket. Eleinte csak egy hobbi volt, egy kis örömöt hagyva a lány ébredésében, miközben a napja körül ment. Azonban a helyi hírszolgáltató NECN szerint a lánya arra ösztönözte őt, hogy kezdjen el egy hashtagot, és hamarosan a The Kindness Rocks Project-et, a hashtagot, és mindez globális jelenséggé válik.

Most Murphy hobbija terjed a világon, ahogyan az emberek elgondolják az ötleteit, és saját maguk (áldásukkal persze). A sziklák szívmelengető tokenekké alakulnak át, és a kertben rejtve maradnak, a strandokon maradnak, vagy beültetik a növényeket, és hagyják magukat, hogy egyszerűen elterjesszék a kedvességet. Néhány szentelt rock-festő örömteli festésű kőzetekkel töltött teljes kertre cseréli ki a növényeket, ami megmenti az öntözést, és még mindig átadja a boldogságot. Amellett, hogy egyszerűen elhagyják a sziklákat színes meglepetésekként, néhány ember levelezőlapokat küld más rockfestő csoportoknak és elterjedt az öröm egész országában és még a világban is.

A Today.com szerint a floridai anya, Jen Justiniano elkezdte festeni a kőzeteket, hogy megnyugtassa az idegeit, ahogy a hurrikán leereszkedett az otthonába. Most ő indította el saját rock-festő csoportját, a Brevard Rocks FL-et, amely több mint 10 000 taggal virágzott, mióta novemberben indította el a csoportot.

A Kentucky-ben Mary Shelby néhány hónappal ezelőtt alapította meg a Nelson County Rocks-ot, és elmondta ma, hogy a projekt egész közösségében jóindulatú cselekedeteket ihletett. Más rockfestő csoportok felbukkannak Észak-Karolinában, Alabama-ban, és nagyjából minden más dél-délközségben.

  Birmingham Ronald McDonald House megszakítja az életet megváltoztató bővítést

WATCH: Festett Rock Cactus Kert

Ahhoz, hogy megtalálja a kőfestményt az erdő nyakán, nézze meg a listát Murphy honlapján és az USA Painted Rocks Facebook csoportján. Természetesen könnyedén elindíthatja saját csoportját, vagy egyszerűen csak tölthet egy délutáni festményt a gyerekekkel. Mindenre szüksége van a festék, a sziklák és a vágy, hogy valaki arcát mosolyogja.