Ez a holland sütő több mint 5000 ötcsillagos vélemények az Amazon csak 45 dollár

A holland sütő nélküli konyha nem teljes. Tartós és sokoldalú, ezek a vastag falú csodák már régóta egy esküvői jegyzék kedvence, nagyrészt a súlyos árcédulák miatt. (A képzeletbeli francia könnyen 300 dollár felfelé tud menni.)

De a jó barátoknak köszönhetően a Lodge-ban nem kell azt mondanod, hogy “én” vagyok, hogy magas színvonalú holland sütőbe kapaszkodjak. A Tennessee-alapú öntöttvas márka gyönyörű, zománcozott hatkiteres öntött sütője csak az Amazon 45 dollárjában áll rendelkezésre. Igen, ezt jól olvastad: 45 dollár. 

A Lodge zománcozott öntöttvas holland kemence kultikus kedvence, és több mint 5000 ötcsillagos értékelést szerzett az Amazon-n. A fém fedél gombja pedig azt jelenti, hogy akár 500 fokos fahéternek is felveheti a sütőbe.

Semmi sem olyan, mint egy meleg edénykomfort. (��: @therealfoodrds)

A Lodge Cast Iron (@lodgecastiron) által megosztott hozzászólás

“Csodálatos öntöttvas” – írta egy vevő. “A minőség kiváló és a fém nehéz, de praktikus.”

“Imádom ezt a holland kemencét” – olvasható egy másik vélemény. “Teljesen tökéletes minden elképzelhető módon: egyenletesen melegszik, és normális használati körülmények között nem zavarja (nagyszerű például a sajtkészítéshez). A tisztítás szellő. Megint megvásárolnám, ha még nem lennék. Komolyan, olyan jó. “

VIZSGÁLAT: A nagy kukoricabogár vita:

Felhívjuk figyelmét, hogy az árak a pot színe és mérete alapján változnak. Vásárolja meg a 6-Quart Lodge zománcozott öntöttvas holland sütőt az Island Spice Red-ben $ 45.09 az Amazon-on most.

  Meg tudja hinni a vidáman magas költségvetéseket a ház vadászainak?