Ez az egyszerű trükk megmondja, ha a sütőpor lejárt

Biztos vagyok benne, hogy sütőpor van körülöttem Otthon egyedül volt színházban. Nekem van még egy vagy két doboz is, ami valószínűleg a 2014-es NCAA férfi kosárlabda versenyéhez nyúlik vissza. A kérdés az, hogy ezek közül bármelyik még mindig jó a sütési igényeimért? Annak ellenére, hogy évek óta sütem a saját konyhámban, egy professzionális főzést nyáron, és egy kulináris iskolai diplomát az övem alatt,.

Nos, kideríteni, hogy a sütőpor megfelelő-e használni, vagy sem, mint kiderül, csak néhány lépésnyire van. Mint egy Food52 egy nemrég megjelent cikkben leírja, mindössze annyit kell tennie, hogy egy kanna körülbelül fél teáskanál sütőport egy edénybe öntse és kb. Egy csésze forró vízhez öntse. Felfelé a kombinált buborék? Ha igen, a sütőpor jól használható. Ha nem buborékzik, itt az ideje, hogy dobja a sütőport a szemétbe.

VIGYÁZAT: Tényleg meg kell zsírozni és lisztelni a tortánkat??

Nos, szerintem itt az ideje, hogy a 2014-es őrületes konténereket örvénybe adják. Nem forralt vízteszt, azt hiszem, végül ideje, hogy részt vegyen a Otthon egyedül-bár az óriás óriás.

  Hoda Kotb csak arra gondol, hogy mennyire örül a boldogság az életébe