Hároméves Texas Boy Hands vagy Legs nélkül egy fantasztikus nagy testvér

Camdennek nem kell minden tagja, hogy a legfiatalabb testvér a fiatalabb testvéreihez.

A texasi Denton-i három éves fiú kezek és lábak nélkül születtek két rendellenesség ritka kombinációja miatt: Phocomelia szindróma (ami rövidített vagy hiányzó karokat eredményez) és Amelia (olyan hiba, ahol a gyermek nem született vagy több végtag). Nem mintha egy kicsit lassítaná…

Camden anyja, Katie Whiddon, aki éppen született harmadik gyermekének (egy Jaxton nevű fiú) dokumentálja a család szívmelengető kalandjait az Admirably Diverse blogján. Nemrégiben Camden videót készített a Jaxtonnak a cumitól való megsegítésére, amely sok jól megérdemelt figyelmet kapott.

Camdennek nincsenek kezei, de nem hagyja, hogy megakadályozza, hogy gondoskodjon a testvéreiről! �� # igotitmom #limbdifferenceawareness #luckyfin • • • * Jukin Media Verified * Keresse meg ezt a videót és másokkal is, ha meglátogatja a https://www.jukinmedia.com/licensing/view/968802 címet. at) jukinmedia (pont) com.

Egy hozzászólás, amelyet Katie Whiddon (@katiewhiddon) osztott meg

“Úgy gondolom, vicces, hogy a videó annyi figyelmet szentel,” mondta Katie nemrégiben a Buzzfeednek. “Megosztottam ezt a videót azzal a gondolattal, hogy csak néhány barát és család azt gondolja, hogy édes, Jaxton mindig gondoskodik, így ez csak egy normális dolog számunkra. segíteni, de nevetni, mert ez volt a legegyszerűbb videó nekünk. “

“Camden segít nekem is, ha Jaxton száját feltöröm, és megcsókolom a nadrágját, amikor meg kell kényszeríteni.” – tette hozzá Camden a Ryleigh-hoz hasonlóan..

 

Három kis sertés ������

Egy hozzászólás, amelyet Katie Whiddon (@katiewhiddon) osztott meg

Az én két kedvenc fiam, Go látogasson el twitter���� @ kdwhiddon

Egy hozzászólás, amelyet Katie Whiddon (@katiewhiddon) osztott meg

Ez a gyerek mosolya ad nekem a legjobb örömöt ��

Egy hozzászólás, amelyet Katie Whiddon (@katiewhiddon) osztott meg

“Camden az egyik legboldogabb gyerek, akit ismerek!” – mondta Katie. – Ha Camden annyira pozitív lehet a megjelenéséért és olyan eltökéltségéért, amit egy ilyen fiatal korban elkövett, minden “kihívás” ellenére mindenki azt gondolja, hogy van, akkor én nem tudom, miért érzi magát szomorú neki … Camden egy ragyogó és hihetetlen gyerek, és ha mindenki eltartja az idejét, hogy adjon neki esélyt, akkor csak látni fogják.

A Whiddons követheti Katie blogján, a Facebook-on és az Instagram-on.