Hush Y’all! Dél-Karolinai Ifjúsági Labdarúgó Liga megkérdezi a szülők csendjét

A szülőknek piros lapot kapott a dél-karolinai legnagyobb ifjúsági foci szervezettől.

A rossz viselkedés növekedése miatt a Dél-Karolinai Ifjúsági Labdarúgó Szövetség (SCYSA) arra kéri az anyákat, apákat és más felnőtt nézőket, hogy vegyenek részt a “Csendes szeptemberben”, és hallgassanak az egész hónapra,, ABC News jelentések.

“A szülők minden szintjén és korában rosszul viselkedtek a pálya szélén, és éppen úgy éreztük, hogy ideje vezetni, hogy valamit megtegyünk, hogy az emberek figyelmét elkezdhessük egy beszélgetésre” – írta Burns Davidson, a szabályok és a Dél-Karolinai Ifjúsági Labdarúgó Szövetség (SCYSA) megfelelőségi elnöke elmondta az ABC News-nak, hogy a szülők egyre inkább visszaélnek a játékvezetőkből, akik szinte mindig kiskorúak.

“Tavaly tavasszal volt egy olyan helyzetünk, ahol egy 10 vagy 11 éves gyermek szülése elszenvedett a mezőnyre, és egy 16 éves játékvezetőt lőtt le” – mondta Davidson. ABC News. “A szülő egy 16 éves fiút szed, ami valóban nem nagyon megfelelő.”

WATCH: Az észak-karolinai osztály különleges igényeket ad a gyerekeknek az esélyt a táncra

A SCYSA a 30 000 liga ifjúsági játékosának szülõire emlékeztetõ üzenetet küldött nekik arról az új kezdeményezésrõl, amely megköveteli, hogy “minden szülõ és látogató hallgasson a játék során” egész szeptemberre.

“Azt akarjuk, hogy az emberek megértsék, hogy a dél-karolinai ifjúsági foci eseményen való viselkedésük fontos feladat, ott vannak a nagykövetek a játékban, ott vannak jó példák a gyermekeik számára, és ott élvezik a gyerekek játszanak “- mondta Davidson ABC News.

Tudjuk, mi a mama mondott nekünk: “ha nem mondhatsz valami szépet, ne mondj semmit.” De ez a szabály nem csak negatív megjegyzésekre vonatkozik. A szülők felkérést kapnak arra, hogy ne izgassák a gyermekeiket sem. A kérés teljes a csend miatt.

Davidson azt mondta, reméli, hogy az új szabály ösztönzi majd a szülőket, hogy tükrözzék, miért vannak az ifjúsági labdarúgó játékban.