Joanna Gaines komolyan összetörte ezt a ritka kék árnyékot

Jo minden idők legjobb kedvence “Fixer Upper” epizódban, a nővére Wacói otthona szép átalakulást kapott. Gyorsan előre két héttel később, és még mindig fantáziálunk a testvére, Mary Kay McCall kedves lakóhelyéről.

Úgy tűnik, Jo is. Pontosabban, a HGTV sztár nem tud megállni egy bizonyos kék árnyalatról, amint azt egy új Instagram-posztban feltárják. “Ez a” hétvégi “kék szín a szekrényeken, a tapétákon és a fürdőszobai csempe volt a testvérem kedvencei közül a #fixerupperben … határozottan add hozzá valami mulatságos kontrasztot ezzel az otthonnal!” a csillag képeket készített a gazdag, luxe árnyalatról.

Ez a “hétvégi” kék szín a szekrényeken, a tapétákon és a fürdőszobai burkolaton néhány testvérem kedvencei voltak a #fixerupperben … határozottan add hozzá valami mulatságos kontrasztot ezzel az otthonnal! @hgtv

Joanna Stevens Gaines (@joannagaines) által megosztott hozzászólás

A Weekend Blue 44 dollárban kapható tojáshéjban, matt és szatén a MagnoliaMarket.com-on. “Én otthon vagyok, szeretem a hétvégeket, nyugodt helyem, a hétvégekhez hasonlóan ez a szín meglazít” – kezdődik Jo az árnyék leírása. “A visszavonulás és a kikapcsolódás megnyugtató kékje, nekem csak otthon érzem magam.”

WATCH: Joanna Gaines festékvonala mostantól elérhető egy közelben lévő üzletben!

A varázslatos fürdőszoba csempe és a gyönyörű ablakülés között szeretnénk visszhangozni Instagram kommentárja, Kara hangulatát, és azt mondanám: “Fogadhatom ezt a házat örökre?”