Meg tudja hinni a vidáman magas költségvetéseket a ház vadászainak?

Nem tagadják, hogy a HGTV egyik maratona mellett Rögzítő felső, figyeli az otthoni vásárlást House Hunters a kedvenc bűnös öröm. Örülök, hogy együtt járnak a potenciális hazai vásárlókkal, miközben a feltűnően tanyázó házak, aranyos gyarmatok és bájos rögzítő felsőrészek mellett gondolkodnak, és elképzelhetik, mit tehetnek, hogy a különböző házakat új otthonukká tegyék. Könnyű elképzelni a nyitott koncepciókat és a sétáló szekrényeket és a korszerűsített konyhákat, de van egy dolog, hogy House Hunters a nézők nem fogadják el – a költségvetéseket.

Amint a show rajongói tudják, és a Huffington Post rámutatott, minden egyes epizód úgy tűnik, olyan otthoni vásárlókat von maga után, amelyek nem olyan jövedelműek, amelyek nem tűnnek különösebben jövedelmezőnek, mégis valahogy olyan hihetetlenül nagy költségvetéssel zárulnak, amellyel megvásárolhatják álmai otthonukat. Mióta lehet egy “kézműves ceruzahegyező” vagy egy “kalapkritikus a bloghoz”, amely lehetővé teszi a végtelen medencék és a négyautós garázsok kilátásait az óceánra? A bemutató örömteli várakozása, hogy látszólag hozzáférnek a “jumbo pattogatott kukorica garnélarák” tenyésztői és Tamagotchi szülők hatalmas vásárlóerejéhez és egy ingatlanajánlattal. A múlt héten az internet felemelkedett, és nevetett az otthoni költségvetésen, a nevetséges árcédulákat – és még nevetőbb munkákat – nagy viccévé változtatta. A vicc még mindig erős a Twitteren, ezért olvasd el a legjobb tweeteket eddig, és csatlakozz a szórakozáshoz:

  Reese Witherspoon kinyilatkoztatja a May Book Club Pick-t, és ez egy Must-Read

Most leülünk a tv előtt, várva, hogy megnézzük, mi a következő pár, és mennyire nagy a költségvetésük. Valószínűleg nem fogják felvenni a megfelelő házat.