Ne feledje, hogy a klasszikus vonal a kórus a kollégiumi dal, “Ice Cream?”: Sikítok, sikítol, mindannyian sikítunk a fagylaltért. Nos, ha ez a népszerű líra még mindig valódi, akkor július 16-án, vasárnap, a National Ice Cream Day.

A hónapos ünneplés ünneplésében, amely mellesleg Ronald Reagan elnököt köszönjük, a láncok és csarnokok kiválasztása az egész országban július 16-án és az egész hónapban elengedte a finoman hűvös kancsókat és a szabadfogásokat Július. Milyen jobb módja annak, hogy legyőzze a hőt, mint ez a frissítő és krémes fagyasztott desszert? És a legjobb rész? A legtöbb ilyen ajánlat nem fog kerülni egy fillért sem.

Ha nem tudsz elképzelni a nyárat anélkül, hogy kedvenc fagylaltod lecsöpögnél a kúpba, akkor kaphatsz részleteket arról, hogy hogyan és hol tudod kielégíteni az édes fogatokat valamilyen puha kiszolgálással. Csak engedje magát felelősségteljesen.

Mcdonald’s

Az új, vanília fagylalt receptje, amely mesterséges ízek, színek és tartósítószerek hiányában megemlékezik, a gyorsétterem óriás minden kóstoló számára biztosít ingyenes kúpokat – nincs szükség vásárlásra. Vegye le a jégkrémjét a McDonald’s mobilalkalmazás vasárnapra történő letöltésével, majd nézze meg az ajánlatot a “Saját ajánlatok” alatt. Az üzlet a meghajtóban vagy a résztvevő McDonald’s helyszíneken érhető el, 2:00 óra között. és 5:00 p.m. 

Ó, és meg kell említenünk, hogy az egyik szerencsés ügyfelet, aki arany kónuszban (van, valódi arany) fogadja a vanília örvényét, minden alkalommal, amikor Mickey D’s-ot látogat meg, egész életen át tartó ingyenes fagylaltot kap. Most ez egy édes ügy! 

Gyors kis vitorláshajó

Vásároljon egy fagylaltkagylót vagy csészét, és kapja meg a második (bármilyen méretű) ingyenes július 16-án. Vanilla, csokoládé és Oreo ízek mind megragad! 

Hidegkő Creamery

Az eClubhoz való csatlakozáskor egy vasárnapi BOGO Free fagylalt kupont kap.

Dippin ‘pontok

Egy ingyenes mini kupa jön fel! Az időtartamok a helyszíntől függően változhatnak, ezért további részletekért hívja fel a figyelmet. 

PetSmart

Nem tudtuk elfelejteni a szőrös barátját, különösen a nyári kutya napjaiban. Közvetlenül az ünnep előtt, a PetSmart július 12-én, szerdán tartogat pop-up fagylaltot a kutyák és a tulajdonosok számára. Sajnos az egyetlen déli hely, ahol megtalálhatóak ezek a fagylaltkocsik Dallasban, Texasban. De bármelyik PetSmart PetsHotel helyszínen is látogathatsz július 16-án, és a Fido kap egy szabad, farok-méltó Doggie Ice Cream Sundae-t, melyet kutya keksz megszór.

Dairy Queen

A Blizzard Fan Club tagjai egy fagylalt kuponba kerülnek a BOGO Free Blizzard számára, hogy megváltsák a Nemzeti Fagylalt Napot.

Baskin robbins

Töltsd le a Baskin-Robbins mobilalkalmazást, és exkluzív ajánlatokat kapsz a Nemzeti Fagylalt Napon. Alig várhatok vasárnapra? Szerencsére az Ön számára, Baskin-Robbins pénteken, július 14-én, déltől 5: 00-ig pénteken ingyenes mintát ad a vendégeinek Mints Chocolate Chip Polar Pizza-nak. És az édes foglalkozások csak folyamatosan jönnek a színes szalonba július folyamán. Az ügyfelek július 31-én, hétfőn is vásárolhatnak rendszeres és kölyökkel barátságos lapokat mindössze 1,50 dollárért.

WATCH: Mint csokoládé Chip Ice-Cream Cake

Győződjön meg róla, hogy előre hívja, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ezek az ajánlatok érvényesek, mivel helyenként eltérhetnek. És nézzen vissza velünk a kedvezőbb ajánlatokért, amint bejelentették őket.