Reese Witherspoon kinyilatkoztatja a May Book Club Pick-t, és ez egy Must-Read

Reese Witherspoon csak kiderítette, hogy ez a májusi könyvklub válogatás, és nem várhatunk rá, Azt gondolod, én mondom Curtis Sittenfeld.

Amint a könyveink szerkesztõje, Caroline Rogers korábban a címrõl számolt be, “A Amerikai feleség, Választható, és készülés jön az élesen megfigyelt és felejthetetlenül megformált történetek gyűjteménye az ügyvédek, párok és anyák életében, a kapcsolatokról, a haragokról és a nemi szerepekről – Sittenfeld mesemondó tehetségeinek puszta ereje nyugtalanul hagyja Önt.

FIGYELEM: Ez a könyv az olvasási listánk tetejére került, miután a Gilmore lányok ébredése volt

Reese is azt gondolja, hogy Sittenfeld legfrissebb oldala. “Itt az ideje, hogy bejelentsem a májusi könyvet a @reesesbookclubxhellosunshine címre. Ebben a hónapban a #CurtisSittenfeld-et olvassuk” Te gondolod, én mondom majd “… ez az első novellái könyve! karakterek ebben a könyvben, olyan összetettek és érdekesek, és minden történetben megtalálja őket az életükben lévő kulcsfontosságú pillanatokon, “írta a tegnapi instagramban a könyvklub bejelentésében.

És komoly bónuszként? “Ó, és a cégem @hellosunshine egy olyan TV-sorozatot fejlesztett, amely ezen újságok gyűjteményén alapul, nem várom, hogy hallja, mit gondol!” Reese hozzáteszi.

Itt az ideje, hogy bejelentsem a májusi könyvet a @reesesbookclubxhellosunshine címre. Ebben a hónapban a #CurtisSittenfeld-et “You Think It, I’ll Say It” elolvasom … ez az első könyve novelláknak! Nagyon szeretem a könyvben szereplő összes karaktert. Annyira bonyolult és érdekes, és minden történetben megtalálja őket az életükben lévő kulcsfontosságú pillanatokon. Ó, és a cégem @hellosunshine egy olyan TV-sorozatot fejleszt ki, amely ezen újságok gyűjteményén alapul. Alig várom, hogy halljam, mit gondolsz! (��: @draperjames)

Egy hozzászólás, amelyet Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) osztott meg

 

Egyébként nagyon jól hallhatóak a májusi könyvklubok találkozási párjai ezekkel a szelíd veranda koktél receptekkel. Jó olvasást. 

  WATCH: Légy izgatott: Clifford a nagy vörös kutya visszatér a TV-hez