Segíts a hummingbirdoknak, győződjön meg róla, hogy ezt a kertészetben

Ha a hummingbirds rajongója és egy udvar van, olvasd el. A hummingbirdok, a finom, kedves madarak, akik közül sokan szeretünk, kis segítségükre van szükségük az emberi barátainktól, ahogy az APost egyik legutóbbi cikke emlékeztett minket. 

A hummingbirdek valóban elfoglalt lények – 15 percenként esznek és szárnyuk átlagosan egy lenyűgöző 50 ütem / másodperc (nem felel meg nekünk a futópad egyikével) – de néha véletlenül veszélybe sodorjuk a fészket, amikor kertészeti karbantartást végeznek.

VIZSGÁLAT: A szőlőméz a Maryland Állami Madárát Dél-Karolinába látja

Annak érdekében, hogy segítsenek ezeknek a gyönyörű teremtményeknek biztonságban, amikor az udvarba sodródnak, az Egyesült Államok Hal- és Vadvédelmi Szolgálata két évvel ezelőtt megosztotta a vírusos bejegyzést a Facebook-on, amely azóta 36.000 szeretetet és 280.000 részvényt tartalmaz. “A hummingbird tojás apró, a zselé bab méretével kapcsolatban: kérjük, ne felejtse el alaposan ellenőrizni a fészket, mielőtt a fákat és a cserjéket tavasszal kipróbálná” – írja a post a Kelly Campbell által készített fényképhez, és további információkhoz.

A kolibri tojás apró, a zselé bab méretével kapcsolatban! Kérjük, ne felejtse el figyelmesen ellenőrizni a fészket, mielőtt kárpitozna…

Írta: US Fish and Wildlife Service a 2016. május 3-án, kedden

Ha találsz egy fészket, ne zavarj meg, és ne szoruld fel magadat a gyönyörű madarak némelyikére, amelyek az otthoni gyepen kelnek. Most, hogy ezekre a tojásokra keresel, itt van 50 aranyos tipp a kertészkedésből a mi Grumpy Gardener kolumnistájából, hogy eljussunk a tavaszi szellembe.

  Nagy-Britannia Edward herceg látogató Aikenben, Dél-Karolinában, később ebben a hónapban