Bár vásárolni bútorok és dekoráció a takarékossági üzletekben lehet egy hit-vagy-miss tapasztalat, mi mindig ajánlani próbál. Minden tapasztalt thrifter azt mondja neked, hogy rendszeresen kell vásárolnod a legjobb dolgokat, tudván, hogy általában üres kézzel hagyod el. Miután megtalálta a szeretett darabot, ha nem jó állapotban van (és a legjobb megtakarított leletek ritkán vannak), szükséged lesz egy tervre a rögzítéshez. Rengeteg jó hogyan-és és DIY útmutatók hogy az antik bútorok fölé emelkedjenek, de négy kulcsfontosságú dolgot kell szem előtt tartani a vételi és felújítási folyamat során, amely a megfogalmazott találatot komolyan magas színvonalúvá teszi, anélkül, hogy túl sok befektetést eszközölne.

1. Vegyen olyan elemeket, amelyek már jó minőségűek

Nem kell vásárolnia egy drága régiségboltban, hogy magasabb színvonalú darabokat találjon, de tudnia kell, mit keres. Kerülje a forgácslemezzel vagy kartondobozokkal és fenékdarabokkal ellátott darabokat. Ehelyett keresse meg a fából készült bútorokat a fecskefarkú ízületek és ellenőrizze a hátsó és a bútorok alján emblémák bélyegzett. Számos jó minőségű darab lesz megjelölve a boltban, ahol készültek. Még a gyors Google-keresés is elvégezhető a név elkövetése előtt. Még akkor is, ha sokkal jobb napokat láttak, a minőségi kézművességgel megépített darabnak sokkal hosszabb időt kell hagynia, mint valami olcsóbb anyagot.

2. Vegyél darabokat a jövőjükre

Fontos megfontolni, hogy bármilyen bútor vagy díszítőelem illeszkedjen a téredbe (mind szó szerint, mind tematikusabban), de különösen fontos, ha az ember óráit arra a darabra helyezi, hogy új életet biztosítson. Nem számít, milyen csodálatos, a század közepén lévő modern íróasztal még mindig egy kicsit helytelenül néz ki egy máskülönben nagyon hagyományos szobában. És ez talán véletlenül csökkentheti a teljes tér megjelenését. Tehát csak azért, mert tudod, hogy valami jó minőségű, nem te van hazavinni magával. Ne hagyja, hogy az alacsony árcédulák a fejére menjenek. Egy kohézióval megtervezett tér mindig magasabb vége lesz, mint egy disszociált stílus.

WATCH: DIY Dresser átalakítás

3. Menj az Aranyért

Arany spray festék a legjobb barátod, amikor a darabok kinézete luxe és high end. A legjobb kiindulópont a hardver. Függetlenül attól, hogy elvesztette a pompáját, vagy egyáltalán nem fém, az aranyos szórófesték a fogantyúkon és a gombokon utánozza a réz megjelenését. Hozzáadhat aranyozott érintést lámpákhoz, fém polcokhoz vagy keretekhez. Győződjön meg róla, hogy használja a jobb arany, bár. Nem akarja, hogy túl lapos vagy túl sárgás legyen, ezért próbáljon meg néhányat, mielőtt használná a darabján. A Rustoleum arany fémes festékszórója számos bútorfűzőnek esküszik – a márka éppen rézfestékkel is rendelkezik, amely tökéletesen olyan darabokra vonatkozik, amiket nem akar túl sok ragyogni.

4. Válassza ki azokat a részeket, amelyek könnyen elkészíthetők

Nem akarsz magadra állítani, hogy egy lehetetlen projektet vegyen fel, ezért figyelj rá olyan darabokra, amelyek felújíthatók. Például, a konyhákban vagy az asztaloknál kereshet eltávolítható hardvert. Könnyebb öltözni a kiürült húzásokat és fogantyúkat (vagy teljesen kicserélni őket), mint a tartósan rögzített fogantyúk vagy kirakott fogantyúk. Tekintse meg egy darab befejezését is, és azt, amit szeretnél, hogy végül úgy nézzen ki. A festett fából a festett fa felé haladva könnyebb, mint a másik irányba. Ne harapjon többet, mint amennyit csak tudsz (vagy akarsz) rágni, és mindig örülsz a végeredménynek.