Jednostavno polagano kuhalo

Tovdje je ništa bolje od dolaska kući iz dugog dana na poslu ili igrati da biste pronašli toplu večeru koja vas čeka. S minimalnim pripremnim vremenom, lonac za pečenje u sporije kuhalo ne može biti lakši. Ovdje su dva savršena za sezonske recepte i brzi odlaganje onoga što je novo s laganim štednjama.

Dva sporo kuhana jela

 Izbornik 1:

 • Roštilj kaubojskog peciva 
 • kremasti namještaj
 • Texas tost ili sir-i-luk krumpir

 

Izbornik 2:

 • Talijanski pečeni krumpir
 • zelena salata ili Caesar salata (koristite vrećicu za salatu)
 • maslački kruh od češnjaka
 • Za desert: svježeg crvenog ukusnog jabuka i Bartlett krušne kriške s malo soka od limuna i pospite cimetom i šećerom.

 

Što je novo u usporenim štednjama
Programabilnost i svestranost su buzzwords kada govorimo o sljedećoj generaciji spora u trgovinama sada. Da bismo provjerili nekoliko, pogledali smo Rival, proizvođača koji je debitirao ovaj aparat prije više od 30 godina.

Uhvatiti svima oko ovdje u uredu bio je VersaWare spor kuhalo (49,99 $ – 59,99 dolara) s ekstremnim temperaturom pločica od kamena. Možete skuhati hranu – meso za špagete, pečenje, itd. – točno u umetak na vašem kuhalištu; umetak će ići u pećnicu previše. Nakon svakog pripremnog rada, stavite umetak od kamena u polaganu bazu za kuhanje za tradicionalno sporo kuhanje. Također možete pripremiti recept i držati je u umetku u hladnjaku; samo ga pop u sporo kuhalo prije nego što odete na taj dan.

Prvi programabilni sporo kuhalo, Rival’s Smart-Pot ($ 39.99- $ 49.99) uveden je samo prije nekoliko godina. Jednostavno pritisnite dodirnu pločicu da biste se pomicali kroz vremenske mogućnosti kuhanja. Odaberite 4- ili 6-satno vrijeme kuhanja, a jedinica se automatski kuha na HIGH temperaturi. Za kuhanje na LOW temperaturi, programirajte vrijeme 8 ili 10 sati. Toplo postavljanje dolazi na kraju vremena kuhanja. Namirnice se mogu držati toplim do 4 sata. Ovo je dostupno u veličini od 5 i 6 kvartala. Kuhalo od 5 četvornih kuhanja idealno je za hranjenje četveročlane obitelji, dok je lagani kuhalo od 6 četvornih dovoljno za obitelj od šest.

Za najvišu razinu programabilnog sporog štednjaka, pogledajte na Recept Smart-Pot ($ 39.99- $ 69,99). Vrijeme kuhanja možete namjestiti u satima i pola sata, a automatski se prebacuje na zagrijavanje. Sadrži i 200-recept, kategorizirane baze podataka. Jednostavan pritisak strelice na dodirnoj ploči omogućuje vam pomicanje kroz sastojke i postupak za svako jelo. Ako niste na tržištu recepata, a zatim pogledajte njihovu programsku jedinicu za odbrojavanje – zaslon prikazuje koliko sati i minuta preostane tijekom vremena kuhanja. Također će ići u toplom načinu rada kada završi kuhanje. Svi umetci od gipsa u programabilnim modelima sada su također sigurni za pranje suđa.

Postoji mnogo više marki i modela iz raznih proizvođača koji ulaze u trgovine. Kao i kod bilo kakve odluke o kupnji, trebat ćete napraviti usporedbu kupnje i temeljito pročitati značajke i upute proizvođača prije nego što odaberete.

Prijedlog vina:
 Roštilj kaubojskog peciva

 • McWilliam’s, Shiraz, Australija
 • Columbia Crest, Shiraz, Washington
 • Ravenswood, Vintners Reserve Zinfandel, Kalifornija
 • Mali pingvin, Cabernet Sauvignon, Australija

 

Ovaj je članak iz veljače 2005. godine Southern Livinga.