Južni način za dovođenje hrane na ljetno kuhanje

Ljetni cookouts trebali bi biti zabavni i polagani. Ali, kao što i južnjaci znaju, položaje ne znači lijen. Evo jednostavnog načina prijevoza hrane na ljetni cookout, piknik, roštilj ili potluck koji još uvijek izgleda kao da ste se trudili.

Umočiti

Drugi način: Stavite posudu za umak na stol. Otvori vrećicu čipsa. Ima li još toga?
Južni put: Nitko ne želi doprijeti do masne komunalne vrećice krumpira. Uhvatite taj čip i umočite zdjelu sa stražnje strane kuhinjskog ormarića. Ili napraviti svoj vlastiti sa srednje veličine zdjelu i veliki pladanj. Donesite svoj omiljeni umak na cookout u zasebnom spremniku, prenesite je u zdjelu na zabavi, stavite posudu na pladanj i okružite zdjelu čipovima. Bonus bodova ako donosite nešto za umak uz čips, kao što su crudités ili baguette kriške.

Salata od krumpira, salata od tjestenine, Cole Slaw

Drugi način: Stavite Tupperware spremnik s bočnim jelom na stol i pitajte domaćina za veliku žlicu. Gotovo!
Južni put: Bez obzira idete li domaći ili kupljeni u trgovini, nemojte posluživati ​​pomoćno jelo iz spremnika na kojemu putuje. (Osjećate li temu ovdje?) Čak i obična stara salata od krumpira s namirnicama izgleda privlačnija u lijepom Pyrexu zdjela. Dovedite svoje jelo u cookout uz lijepu zdjelu ili pladanj i poslužajnu žlicu. (Uhvatite drvo ili posudu ako je vaše posuđe vruće.) Pohranite garniture poput svježeg bilja, sjeckane slanine ili dodatni sir u zasebnu posudu. Plate svoje jelo u cookout i vrhu s bilo garnishes, a zatim stavite ga na stol uz posluživanje žlica. Vaš domaćin će vam zahvaliti što ne traži nju.

WATCH: Kako napraviti salatu od jagode

Razbacane jaja

Drugi način: Šališ se? Deviled eggs ne putuju dobro.
Južni put: Južnjaci znaju uzeti smrdljiva jaja na cesti. Pripremite svoj omiljeni recept za jaje kao i obično, ali nemojte napuniti jaja. Stavite punjenje u plastičnu vrećicu od ziplocka i postavite prepolovljene bjelanjke u zasebnu posudu i pohranite ih u hladnjak dok ne budete spremni otići do kuhanja. Uhvatite lijepu pladnju, kolač od stola ili posvuda za jaje i posudu paprike. Na cookoutu, ploče prepolovljene bjelanjke na pladnju, odrezati od kuta torbe ziplock, i cijevi punjenje u jaja. Pospite s paprikom, poslužite se i pripremite za pohvale.

Pića

Drugi način: Ali nitko me nije pitao da donosim piće!
Južni put: Čak i ako domaćin ne pita, donijeti bocu (ohlađenog) bijelog ili ružinog vina, šest piva piva (po mogućnosti nešto dobro i lokalno, osim ako vaš domaćin voli Budweiser) ili veliku domaću limunadu ili slatki čaj u prijenosnom spremniku. Ako ste pritisnuli vrijeme, podignite dvotaktnu bocu sode. Dodatni napici su zamišljeni potez jer uvijek dolaze u ruci. Ili se kasnije može uživati ​​domaćin.

Desert

Drugi način: Dovest ću desert koji putuje dobro, poput kolača, kolača ili kolača, duh.
Južni put: Kolačići, kolačići i kolači za listove su izvrsni izbor za kuhanje jer putuju dobro i služe gomilu. Donesite lijepu pladnju kako biste im poslužili, i stavite kolač i kolače kako bi se ljudi mogli služiti. Ako možete lako ukloniti brownies iz tavi (pokušajte obložiti svoju posudu s pergamentom), ploče ih na tanjur previše. Ili, donijeti ljetni desert da se gosti mogu okupiti, poput kratera od jagoda. Kekse, makerirane bobice i šlag može se donijeti na zabavu u zasebnim spremnicima.