Kako pripremiti jela za zamrzavanje kao profesionalac

Znate da ste sretni s receptom kad je ukusno prvi put okolo, a onda se lijepo zamrzne prije nego što se vratite za drugi krug. Postoje mnoge taktike za pravilno zamrzavanje hrane, ali kada se spuštaju, sve što trebate su ta tri jednostavna koraka. Ovi koraci, dovedeni izravno iz kuhinje Southern Living Test, sigurni su način za sigurno zamrzavanje hrane. Provjerite neke od naših najboljih prijedloga za zamrzavanje jela i isporučite zamrzivač punu. Prije nego što dođete do odmrzavanja, čitajte naše znakove da ne smijete jesti smrznutu hranu kako biste bili sigurni da je još uvijek dobro. Evo naših jednostavnih koraka za zamrzavanje hrane.

Korak 1

Označite ziplock plastičnu vrećicu za zamrzavanje s vodootpornim markerom. Uključite naziv recepta, datum i upute za kuhanje. Napominjemo sve što treba kasnije dodati, poput ribanog sira.

Korak 2

Pripremite sastojke (kao što su sirovi proteini i povrće, začini, itd.) Prema receptu i stavite ih u vrećicu. Nemojte zamrzavati svježe bilje, tjesteninu, mliječne proizvode ili žitarice poput riže.

WATCH: Najlakši način za zamrzavanje Casserola

Korak 3

Pustite što je moguće više zraka iz svake vrećice, a zatim ih poravnajte kako bi se mogli smjestiti u zamrzivač. Odspojite vrećice u hladnjaku prije dodavanja sadržaja u sporo kuhalo.