Ne postoji sram u korištenju miješanog kolača i ovdje je zašto

Ne postoji sram u korištenju miješane kolače. Tamo. Rekli smo to.

Je li to bio zvučni gas? Sigurno se nitko nije onesvijestio? Sada, prije nego što se počnete baviti i iznijeti mirisne soli, čujte nas. Mješavina u pakovanom kolaču je čista praktičnost. Kupnja umetnutog kolača u trgovini je ulaganje u vaše buduće samouprave. Podiže vas budućnost na leđa i kaže: “Ti zaslužujete odmor.”

I ne svi mi?

Mješavina s okvirom za kolače ima posebno mjesto u našim srcima … upravo pored onog drugog posebnog mjesta u našim srcima koja je rezervirana za kolače od nule. Neki od naših omiljenih recepata svih vremena započinju s miješanim kolačićima. Ne vjeruj nam? Probati Čašice s glaziranim maslinovim uljem, Čokoladni čokoladni kolač, Smeđi kolač šećera i cimeta, i Kolač od lava od čokolade, za početnike. Svaki od tih ukusnih recepata počinje s umetkom od trgovine.

Zašto volimo umiješanu kolačicu tako da? Razlog jedan je da je vrijeme uštedu. Čista praktičnost, sjećaš se? Kada možete smanjiti vrijeme pripreme (uključujući miješanje i prosijavanje svih tih suhih sastojaka), već ste toliko bliži uživanju u krišku svježe pečene kolače. Dok kolačiće ne smije biti sve i završiti svu pečenje, to je pouzdani prečac, a mi svi trebamo kuhinjski prečac povremeno. To je tako lako prerušiti se kutija miješati mix ili koristiti spomenuti mix kao temelj za fancier torta (ili cupcake!).

Razlog dva je razmjera. Ako želite napraviti mnogo kolača, bilo da se radi o prodaji peći, crkvenom društvu, prijatelju u potrebi ili nizu praznika, morate iskoristiti svoje vrijeme. Želite najviše zalupiti za svoj mužjak, kao i najbolji rezultat od vremena koje ste proveli u kuhinji. Korištenjem miješanog kolača možete imati i kvalitetu i količina u jednom zamahu. Možete imati i torbu i jesti.

To ne znači da ne volimo ni kolač od nule. Razmišljamo o limun-narančastom kremu, kolač od hummingbirda i torta od jagode s usta koja zalijevaju.

WATCH: Jagode i kolač od kremastih listova

Upotrebljavate li kolačiću miješanu kacu ili ste sve do kraja? Sa svim tim govorom o kolačima, ako nas ne možete pronaći sljedećih nekoliko sati, svakako provjerite kuhinju.