Tajne iz kolača (miješanje) Liječnik

krivotvoreni Recepti za miješanje kolača:

  • Triple-Layer Tennessee Jam kolač
  • Brza kremena od karamela
  • Tennessee Jam Cake
  • Triple-Decker torta od jagode
  • Janje voćnog vrhnja

 

Wje li imao vremena i talenta da izvrsne kolače poput tvoje majke ili tete? Zatim uzmite neki savjet od Nashville hrane pisac Anne Byrn, a.k.a The Cake Mix doktor. Njezine knjige nude sjajne načine za poboljšanje miješanja kako bi ih učinili dobrim – ili bolje – od kolača od nule.

Njene knjige, Liječnik kolača i Čokolada iz kolača miješati liječnika, ponuditi ažurirane verzije brojnih omiljenih južnih kolača koji su za jednu generaciju darovali obiteljske večere i večere s pokrivenim jelima.

“Napisao sam priču Tennessean u Nashvilleu u lipnju 1998., podijelivši recepte za kolač, koje je moja obitelj liječila – objašnjava Anne. Reakcija je bila tako jaka, tražila sam od čitatelja da pošalju svoje favorite. Imam 500 recepata u roku od tjedan dana. Brzo sam shvatio da bi to trebala biti knjiga. “

Povezano: Čokolada-prekrivena jagoda Nogomet

Liječnik kolača (Workman Publishing Company, Inc., 14,95 dolara) bio je pobjednički uspjeh. Anne je uskoro imala web stranicu, www.cakemixdoctor.com, i drugu knjigu. Nedavno je svoje kirurške vještine pretvorila u ukusnu hranu Liječnik večere (Workman Publishing Company, Inc., 14,95 dolara). Naravno, knjiga uključuje i njezine kolače.

Njezini su napori pomogli da drugi kuhari koji su prošli vrijeme pripremali ukusne slastice. Anne kaže, “Liječnik kolača napravio je pečenje pristupačnim užasnim ljudima koji s njom nisu imali nikakve sreće. “Namjestite svoju izvrsnu konfekciju s jednim od tih favorita prilagođenih iz Liječnik kolača.