Zašto trebate vreću Tater Tots u zamrzivaču sve blagdanske sezone

Tater tots su relegirani u školskim kantinama i dive bar izbornicima, ali ove hrskav, zlatni nuggets može učiniti mnogo više. Kako se približava blagdanska godišnjica, pokupite vrećicu ili dvije zamrznute žličice u trgovini, zajedno s jajima i bombonijskim limenicama, a vi ćete biti drago što ste to učinili. Evo tri načina na koji će vam ovo spasiti:

Brunch za zabavu

Izrađen s jajašima, sladinom Cheddar, slaninom i, naravno, s ovim domaćim Tater Tot Doručakom će biti zvijezda bilo kojeg božićnog bruncha. Poslužite tanjur pored vrčara mimosa ili krvave Maryse i jednostavne salate za zabavan obrok s prijateljima. Ili ga čine središtem obiteljskog širenja s mini cimetom, salatom od voća i dodatnim slaninom. Najbolje od svega, jelo se može sastaviti noć prije i pečkati sljedećeg jutra, čineći brunch povjetarac.

New Year’s Eve Party Appetizer

Četiri riječi: Loaded Tater Tot Kabobs. Svakako, mogli biste svojim gostima zabaviti fanovima s pločicama od sira i beskrajnim tanjurima jednobojnih predjela. Ali kladiti ćemo se da će ti čajevi s vrhnjem od sira i slanine nestajati brže. Pogotovo ako je uključen pivo.

Kuća-Cijela večera za večeru

Vaša gostinjska soba (i kauč) su u maksimalnom boravku, 6 minuta, a svi su gladni. Možete naručiti pola tucete pizze, ili biste mogli izvući ovu mješavinu koja je ugodna Chili-Cheese Potato-Tot Casserole. Ovaj omiljeni čitač napravljen je od mljevenog mljevenog mesa, čile startera, konzervirane rajčice i puno sira, a sve je isprepleteno slojem tater tota. To je čista udobnost u zdjelici, što je ono što bismo svi mogli koristiti malo više od blagdana.