Az áthelyezés
Csaknem öt évvel ezelőtt, amikor a férjem, fiam és én Virginiában éltünk, úgy döntöttünk, hogy ideje visszalépni Grúziába, hogy közelebb legyenek kiterjedt családunkhoz. A férjem munkát végzett Atlanta-ban, és Mariettába szálltunk. Miközben a Marietta élet jó volt, mindig is tudtuk, hogy a szívünk még délibb volt egy tisztességes ingatlanra, ahol a gyermekeinket egy olyan házban emelhettük, amelyet nekünk.

A férjem mindig is érdeklődött az ingatlantól, ezért mindig az interneten keresi az ingatlanokat. Körülbelül hat hónappal azelőtt találtuk meg a tulajdonunkat, hogy valójában online látta. De minden alkalommal, amikor visszament, hogy ellenőrizze, hogy a lista még mindig elérhető-e, soha nem találta meg.

Karácsonyi ajándékunk
Két évvel ezelőtti Karácsony napján hagytuk el a törvénytisztelő házát, hogy hazamegyek Mariettába. Szeszélyesen a férjem úgy döntött, hogy az ingatlant vezette, hogy lássa, még mindig van-e eladó, és ha ez valami számunkra működne. Körbejártunk az út mentén, és volt egy gyönyörű széna mező, ahol egy kis eladásra jelentkeztünk. Valóban pontosan az volt, amit keresett. Szinte húsz hektár Bermuda-széna volt, amely természetes közelségbe került az ingatlan hátulján, ami tökéletes hely volt a házunknak. Rögtön elmondtam, hogy eladták, és ez volt az. Márciusban bezártuk az ingatlant, és júliusban elszakadtunk. Mivel most olyan generációk között élünk, akik régóta élnek, sok ember megállt, hogy megkeresse az építkezést. Az ingatlan a piacon volt és ki, mert néhány ajánlatot esett át. Szeretnénk azt hinni, hogy csak az volt a célja, hogy végig a miénk legyen.

Abban a pillanatban, amikor olyan otthont találsz, melynek nagyszerű története van. :kamera:@mygeorgiafarmhouse #SLFall

A Southern Living (@southernlivingmag) által feltöltött fotó

A helyes ház tervének megtalálása
A ház tervezési folyamata egy másik történet volt. Úgy érzem, hogy megtaláljuk a megfelelő ház tervet, legalábbis számunkra, olyan volt, mintha egy tűköteget találnánk a szénakazalban. Olyan sok gyönyörű terv van, és nagyon könnyű elkezdeni kitalálni magad, mert ez elég nagy döntés. Tudtuk, hogy valami viszonylag egyszerűen és időtlenül akarunk valamit. Otthonunk egy kaszáló közepén ül egy olyan ház körül, amely már régóta itt volt, és nem akartunk kitörni, mint egy fájó hüvelyk. Mindig is egy régi parasztházban akartam élni, ezért úgy döntöttünk, hogy megpróbálunk klasszikus parasztházakat találni. Míg a Southern Living weboldalon található összes tervet átnéztük, találtuk meg a Four Gables-et Mitchell Ginn-től. Pontosan ez volt a megjelenésünk: egy egyszerű, fehér parasztház, nagy tornácokkal, hogy elfoglalhassuk a természeti szellõket. A külső nagyon közel volt a tökéleteshez, de a belső tér nem ellenőrizte az összes dobozt. Azonban miután üldögéltük, kicsináltuk, és hónapokig Googling-t, tudtuk, hogy ez a helyes terv. Ezért megrendeltük a terveket, és egy hónap múlva megkaptuk őket, mielőtt földet értünk. Miután közel hat hónapig élt a házban, magabiztosan kijelenthetem, hogy feltétlenül meghoztuk a helyes döntést és a megfelelő változtatásokat. A terv gyönyörűen működik a családunk számára, és tényleg nem létezik semmi, amit megváltoztatnék.