Jackie Kennedy álma Virginia Farmhouse eladó

Jackie Kennedy gyermekkorát Virginia-ban töltötte, így amikor eljött az ideje, hogy létrehozza az ideális menekülés helyszínét, Virginia virtuális lovakra nézett. Öt hálószobás házat tervezett a Blue Ridge Mountains közelében, Virginia közeli Middleburg közelében, és a washingtoni politikai színtéren csendes visszavonulást épített. Elnevezte az otthont Wexford, az ír megye után, hogy a JFK családja a 19. század közepén hagyta el amerikai álmukat, és teljesen szerette a helyet. Nos, a JFK és a Jackie Virginia nyaralóháza az Öné lehet 3,99 millió dollárért. 

Jackie szerette Wexfordot, mert maga tervezte. A terveket a Pinterest és a régi iskola változatának felhasználásával készítették el inspiráló képek kivágása tól től Maison & Jardin és Jobb házak és kertek és modellezte a konyhát az anyja házában található után. Amikor befejezte a vázlatait, ő hozta be a helyi építész Keith Williams, hogy dolgozzon ki az utolsó terveket az otthoni.

Az eredmény egy 5 szobás, öt és fél fürdőből álló tanyaház, a nappali és étkező, a teniszpályák, valamint a medence és a gyönyörű kilátás nyílik a Blue Ridge hegyvidékre a 166 hektáros birtok. Mint Jackie egy lelkes lovas volt, aki a lovak lovagjait nyáron töltötte a nagyszülei farmja a Hamptonokban, az ingatlan is katedrált legelők és lovas istállók.

JFK és Jackie nem voltak az egyetlen elnöki pár, akik Wexfordban maradtak. Nem sokkal azután, hogy Ronald Reagan hivatalba került, bérelte az otthont a műveletek alapjaként, miközben elnökké vált.

Alapján Architectural Digest, aki 2015-ben ritkán bukkant a gazdaságba, a JFK nem volt rajongója a visszavonulásnak. Valójában ő “állítólag nem szerette a helyet egyáltalán.” Jackie azonban imádta.

“A ház nem lehet tökéletesen arányos, de mindenben van”. írta az egyik folyóiratban dokumentálva a lakás építését. “Az összes hely, ahová el kell menni egymástól. Tehát a férj találkozhat. A gyerekek TV-t néznek. Feleség festeni vagy dolgozni az íróasztalon. A nővérnek van saját szobája. Segítsen egy helyet ülni. Minden dolog, annyira nagyobb házak nem rendelkeznek. Azt hiszem, ez ragyogó! “

Görgetés a lóparthoz.