Style-Smart Sunroom

Gpada se službeno počinje ovog mjeseca, ali u Mississippiju i dalje postaje vruća, zraka je previše debela i troma kako bi se razbila u povjetarcu. Ali bez obzira na visoku temperaturu širi se van, uvijek je cool i opuštajuće u Vicksburgovoj sunroom dizajnerice Marianne Field i njezina supruga Louisa. Kroz prozore, možete vidjeti sjajne magnolije, cvjetne posude s bojom i plave nebo.

Udobnost svega oko
Ovaj lagani i prozračan prostor započeo je kao stražnji trijem, ali Marianna je željela nabacivati ​​kvadrature kuće, tako da je zidala prozore i bijeljene čempresne ploče. Jednom kada je zatvoren 30 metara dugo trijem, Marianna je imala novu, nadmoćnu sunčanu sobu koja se povezuje sa svojom kuhinjom, formalnim dnevnim boravkom i palubom.

Uređenje s shemom boja plave, crvene, zelene i smeđe čuva dodatak od sukoba s ostatkom kuće i bujnim krajolikom na otvorenom. Marianna je stvorila blagovaonicu na jednom kraju sobe okruglim stolom; visoko naslonjene, tkane kožne stolice; i željeznog lustera od dragulja. Druga polovica sobe poziva vas da podignete noge i opustite se. Nalazite se u kauč od antilopa od soje s cimetom, jastučić od pletenice ili klupa od ljestvi koja je napravljena od pliša s jastucima.

S toliko ugodnom udobnošću, lako je vidjeti zašto je ova zadivljujuća sunroom sada najpopularnija okupljališta u kući – tijekom cijele godine. “Na Christmastime, naši unučadi će voziti tricikle oko stola i igrati sa svim svojim novim igračkama u ovoj sobi”, kaže Marianna. “Zato je toliko važno da preuzmete ono što imate i ono što volite i stvorite dom koji vaša obitelj voli provesti vrijeme”.

Povezano: Naši omiljeni jastuci za jesenje

Oduzmite ove ideje

  •  Cool boje – Zidovi s bijelim zidovima i plavim plavim stropom daju prostoriji laganu i svježu atmosferu. Znači i sagovi. “Dvije morske trave u velikoj sobi znači da ne morate brinuti o usklađivanju sagova s ​​uzorkom”, kaže Marianna.
  • Iznenađujuće poglede – Prozori dospijevaju sve do stropova i zato što imaju tanke mlinove i suptilno obrezivanje, oni jedva prekidaju pogled. Sjenovitim stablima drži stablo hladnom tijekom ljeta.
  • Stara sa novom umjetnošću i priborom u crvenoj, zelenoj, plavoj i smeđoj mješavini bez napora s prirodom izvan. Reciklirani sloj srca i bora dodaje klasični karakter novom dodatku.
  • Regionalni njuh – Na pločnici, McCartyjeva lončarska posuda iz Merigolda, Mississippi, služi kao sudoper.

“Style-Smart Sunroom” je od izdanja rujna 2007. godine Southern Living.