Mi smo južnjaci sigurni da su picky hrpa kada je riječ o našim trgovinama, pogotovo kada pronađemo dobar supermarket koji nam omogućuje da uštedite novac, izlazite brže i pokupite sve što vam je potrebno na jednom mjestu. Možete se kladiti da se vraćamo tjedan dana po tjedan za proizvode i pakirane robe kako bismo hranili svoje obitelji i rekli svima pod suncem kako ga volimo. Pa, mačka je službeno izašla iz vrećice zbog Aldija, jer se ne možemo smatrati dovoljno ove trgovine na jugu.

Za one koji nikada nisu kupili u prodavaču s popustom, ovdje smo da vas pustimo na malu tajnu: nedostaje vam. Čak i ako volite skupno kupovanje u Costcou ili iskorištavate veliku politiku uzorkovanja tvrtke Trader Joe, Aldi nudi nešto što se može opisati – sasvim jednostavno – kao drugačije. Od prvog otvaranja kliznih vrata u Iowi 1976. godine, njemački lanac brzo se povećao, stvarajući kultno-sljedbenu ulogu u prilog svojim intimnim prostorima, smiješno jeftinim cijenama i kvalitetnim prehrambenim proizvodima. S više od 1.600 prodavaonica u 35 država, brzo se širi, prodajući Walmartove niske cijene u tom procesu. I evo još osam razloga zašto biste se trebali pretvoriti u plavu i narančastu stranu ako to već niste učinili. 

1. Oni nose proizvode tvrtke Trader Joe po Walmartovim cijenama.

Iako ovdje nećete naći neke od popularnih proizvoda i odabira trgovaca, još uvijek možete kupiti nekoliko knock-offa koji su znatno niži od TJ-a i “svakodnevne niske cijene” na Walmartu. Jaja, mlijeko, pelene, avokado, banane, guacamole tortilla čips i umak od špageta samo su neki od Aldijevih proizvoda koji vam obično koštaju dosta novčića na drugim južnim tržištima.

2. Ograničene, specijalne stvari čine shopping zabavnijim i zanimljivijima.

Osim ako su vam glavni proizvodi poput kruha, mlijeka i jaja, možete očekivati ​​da će se posebni proizvodi mijenjati tjedno od tjedan dana, što znači da su određene namirnice dostupne samo za kupnju dok ne nestanu. Za kupce koji vole veću raznolikost, Aldi ga nudi po povoljnijim cijenama. Nikada ne znaš što ćeš dobiti, i to je dio uzbuđenja. Otajstvo, margarin i meso – što više možete tražiti?

3. Njegova mala veličina i minimalistički izgled pojednostavljuju trgovinu (i parkiraju!).

Na prvi pogled, Aldijev manji format i čak i manji parkiralište može se činiti kao zastrašivač. Ali razmislite o tome na taj način – ne samo da se parkirate bliže ulazu u trgovinu, već možete brzo skenirati cijelu trgovinu po ulasku. Za razliku od drugih trgovina gdje može potrajati deset minuta da stignu na drugu stranu trgovine, to je samo kratka šetnja između aisles na Aldi. Moramo dodati da je izgled dosljedan na svakoj lokaciji. Znate kako je to zbunjujuće kada posjetite još jedan Walmart čiji su dijelovi posve drukčiji od trgovine u vašem rodnom gradu? Da, ne morate brinuti o zbunjujućim prolazima na Aldi. Nakon što ste kupili u jednom, kupili ste ih sve.

4. Ona nudi neprohodan doživljaj kupovine, što vaš račun trgovine mnogo jeftiniji.

Nećete naći nautičke teme ili tiki inspiracije kod Aldija. Sve što dobiva na način pružanja učinkovitog i uštede novca za svoje klijente smatra se gnjavaža. To znači da nema glazbe, bez police (sve je napunjeno u kutijama za prikaz), bez usporedbe cijena, bez BOGO-a, bez naziva robnih marki, robnih marki, proizvoda bez vaganja i bez kupona. Nosivši jednu ponudu u svakoj kategoriji i skladištiti manje privatnih naljepnica atipičnih u veleprodajnim trgovinama, mogu smanjiti svoje operativne troškove i izrezati posrednika zadržavajući njihove cijene niže.

Također, nemojte dopustiti ideju BYOB-a (donijeti vlastitu torbu) i pazeći da imate četvrtinu na ruci kako biste koristili košaricu za kupovinu. Vjerujte nam, to je vrijedno iskustvo kupnje koje se odmah isplati. Osim toga, sve dok vraćaš lijes, dobit ćeš četvrtinu natrag. Moglo bi se na početku činiti poput glupog sustava, ali ne moraju platiti zaposlenike da zaokruže kolica za kupnju na parkiralištu, što im omogućuje da štede tebe.

5. Pričekajte, je li netko rekao Djevojka Scout Cookies?

Ako volite Samoas (i, tko ne?), Možete kupiti kolačiće koji su ukusni baš kao i karamele i kokosovi tretiraju za malo više od dolara. To je praktički 50 posto jeftinije nego stvarna stvar. Budući da su Nijemci poznati po svojim primamljivim kolačićima, možete očekivati ​​da će Aldi pronaći najbolje sorte za dio troškova.

6. Oni brinu o okolišu i njihovim zaposlenicima.

Ediološke prakse zajedničke su kod Aldija. Očekuju vas da donese svoju vlastitu torbu za ponovnu upotrebu kako bi izvukla vaše namirnice, ili ćete završiti plaćati nominalnu naknadu za svoje torbe. Time se smanjuje uporaba plastičnih materijala, štetnih za okoliš. Aldi je također oprezan kako bi izbjegao otpad s materijalima za pakiranje i prikazivanje, zbog čega više puta koriste kartonske kutije diljem trgovine. Zaposlenici se također lijepo nadoknađuju, omogućujući im privlačenje kvalitetnih ljudi koji vam mogu pružiti ugodan i brz izlazak.

7. Možete kupiti organski bez prekida banke.

Neka se suočimo s njom: svi bismo željeli jesti zdravije, ali organski nisu uvijek povoljni. Dobra stvar Aldi je počeo nošavati prirodne i organske proizvode koji su puno manje skuplji, uključujući govedinu, voće, povrće, mlijeko, tjesteninu, grickalice i pseću hranu. Tako je, nećete naći MSG, hormone, antibiotike, gluten, te umjetne sastojke i boje u svojoj golemoj organskoj selekciji.

Vi svibanj također biti zainteresirani:

8. Oni jamče za svoje privatne oznake marki.

U ostalim prodavačima morate pročitati sitni ispis na svom jamstvenom jamstvu, jer će naći sve izgovor da ne podiže gotovinu. Ne u Aldi. Evo, ako niste zadovoljni svojim ekskluzivnim proizvodima, oni neće samo zamijeniti stavku besplatno – oni će vam također dati povrat novca. To uzima nelagodu iz pokušaja različitih marki.