“Gornji popravljač” možda završava, ali Chip i Joanna Gaines ne pokazuju nikakve znakove usporavanja. Sljedeći utorak, 17. listopada, Chipova nova knjiga Kapitalni dobici: pametne stvari koje sam naučio učiniti glupim stvarima, bit će puštena, a 42-godišnji otac probudi svoju najnoviju tugu na glavni način.

Prošli tjedan napisao je zamišljenu bilješku na instagramu sa slikom sebe ispred svog alma mater, Sveučilišta Baylor.

“Na fakultetu jedan od mojih cjeloživotnih snova igranja bejzbola nije sasvim pokazao kako sam se nadao da će to učiniti. Ali da nije bilo takvog Baylor bejzbolskog tima, nikada se nisam zaljubio u Waco, Texas “, napisao je. “I bez Wacua, nikada ne bih upoznala Jo. Moja je tvrdnja da je prvi korak prema snu najteži dio. Strah od neuspjeha će vas pojesti živ ako ga pustite. Ali čak i ako se ne igra, držite glavu gore. Uspjeh je samo iza ugla. “

Svatko tko je do sada ušao u natječaj Chip-starter … način da ide. Vidio sam sve vrste snova, i hoću li ili ne “izabrati” tvoje, to je sve vrijedno za to. Na fakultetu jedan od mojih životnih snova igranja bejzbola nije sasvim pokazao kako sam se nadao da će to učiniti. Ali nije li to bio Baylor bejzbolski tim, nikada se nisam zaljubio u Waco, Texas. I bez Wacua, nikada ne bih upoznala Jo. Moja je tvrdnja da je prvi korak prema snu najteži dio. Strah od neuspjeha će vas pojesti živ ako ga pustite. Ali čak i ako se ne igra, držite glavu gore. Smatram da je uspjeh samo iza ugla. Obavezno unesite ovaj natječaj na chip-starter.com. I pročitajte o mojim bejzbolskim snovima u kratkom razdoblju u Capital Gainesu. #PoweredbyCapitalGaines (web mjesto natjecanja u profilu)

Post koji dijele Chip Gaines (@chippergaines)

Doista, od zoološkog vrta Cameron Park i Waco Mammoth National Monument do Dr. Pepper Museum, nema nedostatka razloga da se zaljubite u ovaj središnji Texas grad smješten na rijeci Brazos.

Chip je podijelio iskrenu bilješku u čast natjecanja koji je započeo na chip -starter.com, kako bi proslavio svoju novu knjigu. Natjecanje traži fanove da vide koji opisuje njihov san – bilo da je riječ o jedinstvenoj poslovnoj ideji ili divljoj mašti skateboardinga diljem Amerike – za priliku da to postane stvarnost.

WATCH: Službeno! Chip i Joanna Gaines završit će popravljačima nakon petog sezone

Ovog vikenda u Chipu i Jo’s 3rd Annual Silobrationu, finalisti će sudjelovati u intervjuu na pozornici, a dva glavna pobjednika bit će odabrani uživo u Waco. Kralj i kraljica HGTV-a imaju zvijezdu rekorda za stvaranje domova koji dolaze u pravi stil za svoje klijente, tako da smo sigurni da ta dva pobjednika ulaze u strašno iznenađenje – bez obzira na njihove snove!