Južnjačka djeca reagiraju na igru

“Mislim da želim igrati s nečim drugim.”

Cracker Barrel donosi nam radost i udobnost južne kuhinje od 1969. godine, a to nisu samo južnjaci koji mogu uživati ​​u klasicima kao što su domaći prženi odrezak, piletina i knedle, sira od sira i još mnogo toga. Cracker Barrel sada ima 647 lokacija u 44 države, a posjetiti Old Country Store ili lounging u tim drvenim stolcima za ljuljanje su tradicije za mnoge obitelji.

Ako ste ikad bili u Crackerovoj bačvi, vjerojatno ste primijetili trokutasti komad drva s višestrukim šiljcima koji izgledaju poput golf čaša koji se drže iz rupe u drvu. Weird Southern ukrašavanje trend? Nope – to je samo Peg Game, i održava naše zauzetog djeteta i grandkosa (to ćemo priznati, i mi) godinama zabavljali i frustrirali.

Imali smo našu omiljenu skupinu južnih djece koji dolaze u naš studio kako bi vidjeli kako će reagirati na starinski pojam Peg Gamea. Iako je Peg Game bio odrezak od Cracker Barrela od početka restorana, naša južnjačka djeca nisu se previše zabavljala time. Budući da ta djeca obično dobivaju zabavu od tableta, pametnih telefona i video igara, nisu mislili da je jednostavan komad drveta bio vrlo impresivan. Ako ste prije igrali igru ​​Peg, sjetit ćete se da su upute zapravo na komadiću drva. Mnogo djece nije bilo zainteresirano za čitanje uputa, no neki su shvatili kako igrati ili prepoznati igru.  

Jedna je djevojka sažela ukupnu presudu skupine: “Ovo je dosadnije od ostalih igara.” No, jedan dječak je imao naš omiljeni komentar o igri, a mi mrzimo reći da je to vjerojatno istina: “To će ti dati djed i budite poput: “Budući da ste cijelo vrijeme na tom telefonu, to možete igrati s lakoćom.”

Ili, možete samo okrenuti igru ​​naopako i koristiti ga kao stol.