Dugo prije “#CoupleGoals” i drugi jadni monikeri došli su u zajedničku jezičnu, tamo je bio Tim McGraw i Faith Hill.

Pad je do uzbudljivog početka za ljubitelje McHilla s državnim kraljevskim partnerima koji najavljuju svoj suradnički album The Rest of Our Life. Za dodatnu dozu albuma, objavili su nadolazeći album u petak, 6. listopada, koji je upravo bio njihov 21. godišnjica braka.

Sada nam daju ušuljaju u album s glazbenim spotom za naslovnu pjesmu, drugi singl s albuma nakon “Speak to a Girl”. Video za ‘Ostatak našeg života’ kronika je duo – grčenje na polju u Timovom domovinskom stanju Louisiane (pjevačica je rođena u Delhiju, gradiću u sjeveroistočnom dijelu države).

Kao crescendos, Hill se prodire u kiši i McGraw gleda dalje. Na kraju, Hill je utjehu u udobnom restoranu prije nego što McGraw stigne, dvojica se pomiruju, a oni uđu u noćno spuštanje ramena, ruku pod ruku.

Kada pjesma završi, dvostruko-jedan etos zarobljen je u tekstovima koji teku u srcu: “Ako mi se pojavi moja siva kosa, bit ću dobro / Ako moj struk ide, bit ću dobro / Čak i kada vrijeme uzme cestarina / ostat ću mlada za ostatak mog života / S tobom, ostat ću mlada za ostatak svog života / S tobom / ostat ćemo mladi za ostatak našeg života. “Pjevajući u lijepoj harmoniji, slušatelj shvaća da su dva života umiješana u jedan; množina “živi” koja se svodi na jednini “život”, ali zapravo povećava svoju ljepotu i snagu.

Ostatak našeg života objavit će se u petak, 17. studenog.