WATCH: Paula Deen nikada ne putuje bez ove iznenađujuće stavke

Gruzija, Paula Deen, ima beskrajne trikove na rukavu kad je riječ o južnoj kuhinji. Ispada da zvijezda ima više od nekoliko putnih savjeta kako joj ponuditi i svoje obožavatelje. S obzirom da zvijezda često putuje nekoliko puta mjesečno, Deen je ovladao umijećem obje pakiranja pametnijim nošenjem i udobno putovanje. Southern Living uhvatio se sa slavnim kuharom za svoje najbolje savjete, počevši s njom ići za hvatanje duh dom na cesti.

1. Spakirajte ovu stavku kućnog ukrasa kako biste napravili hotelsku sobu da se osjećate kao vaši vlastiti kopovi.

“Uvijek sam donio lijepu svijeću od kuće da bi moj boravak bio ugodniji”, kaže Deen. Izaberite miris koji redovito spali u svom osobnom prebivalištu, tako da vaša hotelska soba ili najam za odmor dobivaju dozu udobne familije.

2. Ne preklopite odjeću.

“Kako bih iskoristio najveći prostor u mojoj prtljazi, okrećem odjeću”, kaže Deen. “Smatram da pomaže u održavanju bora kad stignem na svoje odredište.” Ne samo da valjanje odjeće u cilindar čuva od tvrdih linija od postavljanja u tkaninu, ali to je i veliki zaštitnik prostora. 

3. Spakirajte ove letne osnove.

“Pokušavam uvijek donijeti udoban dolje napunjen jastuk na duge letove, zajedno s lijepim, mekanim pokrivačem”, kaže Deen. Evo još nekih nadahnuća za putne predmete kako bi vas ostali udobni.

4. Deen nikada ne zaboravlja svoje curlers!

Zajedno s njezinim napunjenim jastukom i pokrivačem, “Moram imati kovrče za kosu”, priznaje Deen. Osim toga, ovaj retro-ljeposni proizvod uvijek vraća sretne uspomene na Mamu, koja nikad nije loš podsjetnik kad smo na putu.