6 szabály a legnagyobb karácsonyi fényekért valaha!

 

picscristmas-com-e1446385213474.jpg
Fotó: picscristmas.com

A Halloween befejeződött, és tudod, hogy ez mit jelent. Ideje felvenni a karácsonyi fényeket! Ha kevesebb, mint két hónapja van az áldott ünnep előtt, akkor nem szeretné becsapni gyermekeit és szomszédait egyetlen másodpercnyi örömteli látványosságból. Annak érdekében, hogy a megjelenés egyszerre vidám és ízléses legyen, konzultáltam a fiatal divatszakmánkban Southern Living néhány egyszerűen követhető szabály a karácsonyi világítás.

1. szabály – Minél több fény, annál jobb. Ne állj több száz fénynél. Szerintem ezreket. Ha van szükséged egy extra megszakító dobozt a szükséges gyümölcslevekre, mindenképpen tedd meg. Honnan tudja, mikor elegendő fényt helyez el? Amikor egy tudós a Nemzetközi Űrállomáson néz ki az ablakon éjszaka, és azt mondja: “Látom Atlanta-t, és ott van [a neved itt] háza,”.

 

news-dicovery-com-e1446389370387.jpg
Látom a házam! Fotó: news.discovery.com

2. szabály – Mindig megy a színes lámpákhoz, soha nem csak fehér. A fehér annyira csúnya. Nem számít, hogy mind vörösek, kékek, zöldek vagy vegyes színek. A szín a legfontosabb, ha az embereket bámulni akarja. És fognak.

 

pinterest-com.jpg
Fotó: pinterest.com

3. szabály – A világításnak villogniuk kell és villogniuk kell migrén-termelő mintákban. Ez ünnepi. Most vettem a LED-es lámpákat a képernyőn, amely kékről zöldre vált, sárga vagy vörösre, unalmas fehérre. Egy nyilatkozatot akarok tenni.

[Youtube

]

Várja meg a jelet. Várni rá! Nem akarod, hogy ez volt a szomszéd házad?

4. szabály – Használjon annyi kék icicle fényt, amennyire csak lehetséges. Egyszerűen nincs mód a túlzásba.

[Youtube

]

Olyan vagyok, mint ez a kijelző, de túl finom. Icicle fel!

5. szabály – Ne felejtsd el a Wal-Mart régiségeit.

 

walmartreindeer.jpg
Fotó: Wal-Mart

Ez csak 13,99 dollárba kerül, de szerintem mindannyian egyetértünk abban, hogy egy dollárral többet ér.

6. szabály – A felfújható karácsonyi karakterek elengedhetetlenek. Használjon tucatnyiat.

 

Részeg-santa-e1446387989424.jpg
Hoppá! Télapó egy kicsit túl sok volt. Fotó: Steve Bender

A felfújható karácsonyi karaktereknek nagy szerepet kell kapniuk mindenki karácsonyi fénykibocsátásának, mert valóban nagyon hatalmasak! És ez azt jelenti, hogy több pénzt kapsz – a jó design sarokköve. De nem kell lenyűgözőnek lennie. Kapcsolja ki a kapcsolót a levegőszivattyúhoz, és gyorsan összeomlik a piszkos szemetládába.

Nos, ott van – az alapja annak, amit tudnod kell, hogy valóban emlékezetes karácsonyi előadást alkossunk ebben az évben. Győződjön meg róla, hogy ellenőrizze a decemberi otthoni részünk oldalát Southern Living a divatáruink egyszerűbb, mégis stílusos ötleteire!