A kertben van egy palackfa!

 

üveg-tree1.jpg
Hogy lehet valaki nem kedvelni ezt az üvegfát? Fotó: Steve Bender

Grumpy némi jól megérdemelt szabadidőt élvez a parton ezen a munkásnapi hétvégén. Nem tudom megmondani, hogy melyik strand, mert ez őrült rajongók pecsétjét okozná. Hadd mondjam el, hogy valahol a floridai pángóban van.

Miközben ma reggel jártam, egy udvarra érkeztem, amely a déli kertművészet kiváltságos kifejezését tartalmazza palackfa. A mélykék palackok, amelyek korábban drága folyadékot tartalmaztak, napsugarakra csillantottak. (És mielőtt megkérdezed – nem, nem tudom, hol kapták meg a kék üveg kezét.)

A Bottle Trees rövid története A palackok délről származtak olyan rabszolgákkal, akik vallási hitüket Afrikából hozták. Úgy vélték, hogy az így megjelenő palackok gonosz szellemeket csapnak be. Feltételezem, hogy bármilyen típusú vagy színes üveg lenne, de a déliek fényt vetettek a kobalt kék kékre. Napjainkban a palackfák legértékesebb palackjai üveges magnézium-üvegek, mert nem teszik őket többé. Ezek megvásárlása bolhapiacra vagy antikváriumra drága lehet, így a legtöbb ember a kék borosüvegre telepedik, mint látja. A Grumpy számára működik!

Palackfa készítése Miután összeállította a palackokat, a többi egyszerű. Csak hozzá kell adnod egy csomagtartót, amely fel tudsz állni, és néhány csonkot, hogy beakaszthassa a palackokat. A hagyományos palackfa egy halott vörös cédruscsomagot használt. A vörös cédrus jól működik, mert a fa nem rothad, és a nyakokat a régi ágak csonkja fölé fektetheti, amelyek természetesen felfelé mutatnak.

Nincs halott cédrus? Nem probléma. A rudat és az ágakat a hegesztett rudakból lehet összeállítani. Vagy úgy, mint ezek a szerény emberek csináltak és nyomást gyakorolt ​​4 “x4” -t használtak a csomagtartóhoz. Egyszerű peasy.

Mojito idő! Mivel öt óra van, és Grumpy a parton van, a koktél órája felszólítja. Osztály elutasítva! Élvezze a munkásnapját, és jövő héten találkozunk.