Hogyan viselkedni erősít Crepe gyilkosság

 

img_2607-e1428435299600.jpg
Misery Row. Fotó: Steve Bender

A déliek a csipke mirtuszokon rögzülnek – főként azért, mert tegnap ilyen sokan vágtak le, és most meg akarták őket rögzíteni. Következő Crepe Murder 2015, a lelkiismereteket igénylő krepp bűnözők szánalmas e-mailjei közül sokan eltakarta Grumpy e-mail fiókját. – Megöltem a krepp mirtuszomat? kérdezik. “Van valami mód arra, hogy megjavítsam, amit tettem?”

Nem, valószínűleg nem ölted meg. És igen, meg tudod oldani – de kövesse Grumpy tévedhetetlen utasításait a levélhez.

Az első dolog, hogy megfelelően büntesse magát. Ha férfi vagy, meg kell nézni egy “Say Yes to the Dress” maratont. Ha nõ vagy, figyelmet kell fordítanod a Kanye West dal szövegére.

Most, hogy a lehető legborzalmasabb módon fizetett adósságát a társadalomnak, Grumpy bemutatja a lépésről-lépésre történő helyreállítási tervet a te nyomorúságod áldozatára.

1. Vizsgálja meg a maradt törzsek tetejét. Tiszták vannak a fentiekhez hasonlóan? Vagy évente visszavágtál ugyanazon a ponton (ön bosszúálló mániákus), és egy olyan csuklós gombot hagysz a végére, amely így néz ki?

 

img_2608-e1428436111629.jpg
Csak annyira rosszul. Fotó: Steve Bender

2. Ha vannak gombok, vágja le őket most. Ezután lépjen tovább mindenkihez a 3. lépéssel.

3. Vékony hajtások fürtjei minden egyes csonk vágott végéről nőnek. Válasszon egyet vagy kettőt, akik felnőnek és kiennek, és hagyják őket. Szedje le a többieket.

4. Folytassa ezt minden tavasszal a következő három évben. Ne hagyja, hogy minden új hajtás nőjön a korsó végétől a mentettek mellett.

5. Vigyázz a megmentett hajtásokra, hogy felnőttek és felnőnek. Távolítson el minden olyan mellékágat, amely növekszik tőlük a fa középpontjába. Az elmentett hajtások az új fő törzsekké válnak.

6. Örüljetek! Végül a krepp mirtusz ismét gyönyörű lesz. Menjetek el és ne vétkezzenek többé.