Jackie Kennedyn Dream Virginia Farmhouse on myytävänä

Jackie Kennedy vietti lapsuutensa Virginiassa, joten kun oli aika luoda ihanteellinen pakopaikka, hän katsoi Virginian hevosmaahan. Hän suunnitteli viiden makuuhuoneen talon, jota ympäröi Blue Ridge Mountains, lähellä Middleburg, Virginia, ja rakensi sen hiljaiseksi vetäytymiseksi Washingtonin poliittisesta näyttämöstä. Hän nimesi kotiin Wexford, Irlannin läänin jälkeen, että JFK: n perhe lähti 1800-luvun puolivälissä seuraamaan amerikkalaista unelmansa, ja hän ehdottomasti rakasti paikkaa. Nyt JFK: n ja Jackien Virginia loma-asunto voi olla sinun 3,99 dollaria. 

Jackie rakasti Wexfordia, koska hän suunnitteli sen itse. Hän laati suunnitelmat käyttäen vanhan koulun version Pinterest ja innoittavaa kuvia alkaen Maison & Jardin ja Parempia kodeja ja puutarhoja ja keittiön mallinnus sen jälkeen, kun hän oli äitinsä talossa. Kun hän lopetti luonnoksensa, hän tuonut sisään paikallinen arkkitehti Keith Williams laatimaan lopulliset suunnitelmat kotiin.

Tuloksena on karjatilaistyylinen koti, jossa on viisi makuuhuonetta, viisi ja puoli kylpyammeet, liekkikattoinen terassi, joka kulkee pitkin olohuonetta ja ruokailuhuone, tenniskenttiä ja uima-allas ja upeat näkymät Blue Ridge Mountains ympäröivään 166 hehtaarin kiinteistö. Kuten Jackie oli innokas ratsastaja, joka vietti kesät ratsastushevosia hänen isovanhempansa tilalla Hamptonsissa, ominaisuus on myös aidatulla laitumilla ja hevostalli.

JFK ja Jackie eivät olleet ainoa presidentinvahti, joka asui Wexfordissa. Pian sen jälkeen, kun Ronald Reagan valittiin toimistoon, hän vuokrasi kotiin toimintojen pohjana, kun hän valmistautui presidentiksi.

Mukaan Architectural Digest, joka sai harvinaisen kurkistuksen maatilaan jo vuonna 2015, JFK ei ollut vetäytymisen fani. Itse asiassa hän “ei kuullut pitänyt paikkaan ollenkaan.” Jackie kuitenkin ihastutti sitä.

“Talo ei välttämättä ole täydellistä, mutta sillä on kaikki”. hän kirjoitti jossakin lehdessään dokumentoidaan kodin rakentaminen. “Kaikki paikat, joista meidän täytyy päästä eroon toisistaan. Joten miehillä voi olla kokouksia. Lapset katsovat televisiota. Vaimo maalaa tai työskentelee pöydällä. Sairaanhoitaja on oma huone. Auta paikka istumaan. Kaikki asiat niin paljon isompia taloja ei ole. Luulen, että se on loistava! “

Selaa nähdäksesi hevosen tilan.