Miten valita paras keinotekoinen puu

Ornamentti on Artificial Christmas Tree
Daniel Acker / Bloomberg Getty Imagesin kautta

Vuodessa on lyhyt tauko, kun muna-kulho, rauta-kulho ja palmettikulho ovat tuoneet mukanaan uudet kaudet, kaikki Thanksgiving-perheen rumblings on noussut ja laskenut, ja horisontissa on vain yksi taistelu, joka heralds Uuden lomakauden saapuminen: poimii joulukuusi. Joka vuosi uuden perheen perhe ylittää sen, mihin monet esivanhemmat saattavat pitää loma-sisustuksen pimeän puolen: keinotekoiset joulukuuset. On olemassa tietty periaatteellinen ajattelutapa pitää perinteinen elävä puu elossa (kotona!) (25 päivää tai enemmän!) (Joka vuosi!). Ja kun lisäät takertuneisiin string-valoihin, uteliaisiin lemmikkeihin ja kiireisiin aikatauluihin, jotka eivät pyöri lakaisuun ja juottamiseen, niin keinotekoiset puut alkavat olla järkeviä. Onneksi me elämme ajankohtana, jolloin nämä keinotekoiset puut kulkevat helposti niin tyylikkäinä joulunaikaisuuksina kotiisi. Tämän siunauksen kautta tulee kuitenkin valinnanvaraa. Heillä on lyhyt ja pitkä, laiha ja rasva, tummanvihreä, kirkkaanvihreä ja vihreät puut, ja tämä on vasta alkua.

Koska puu on loma-sisustuksen ydin, ei ole tilaa hukkaan aikaa tai rahaa huonoon keinotekoiseen puuhun. Olemme esittäneet muutamia asioita, jotka ajattelevat, auttaisivat sinua valitsemaan parhaan keinotekoisen joulukuusen kotiisi tänä vuonna. (Joten vakuuttavat perinteiset sukulaiset, että keinotekoinen on tapa edetä, olet itse.)

1. Harkitse tilaa.

Mittaa alue, jonka suunnittelet puun asettamiseen. Puun kärjen pitäisi olla 6 tuumaa katosta, jos pyrkii korkeimpaan puuhun, jonka huoneesi sallii. Muussa tapauksessa keinotekoinen asia on, että saat erilaisia ​​pienikokoisia, kuten tabletop lajikkeita tai ohut leveys lattia puita, täydellinen huoneistoja!

2. Päätä valot.

Aiotteko ostaa valmiiksi valaistuja tai lisätä merkkijonoja itse? Ennalta valaistu on kätevä, ja siinä on nyt kirkkaita, valkoisia ja monivärisiä vaihtoehtoja. Varmista vain, että puu on suunniteltu, että kun yksi lamppu sammuu, loput jäävät valaistuun. Jos haluat vaihtaa sisustustasi vuosittain, tietenkin puutteellinen puu voi olla parempi, vähemmän sitoutunut vaihtoehto.

3. Valitse pine-neula.

Puut tulevat usein erilaisilla neulavaihtoehdoilla. Jotkut on suunniteltu jäljittelemään todellista puuta niin lähelle kuin mahdollista. Muut eivät välttämättä ole realistisia lähietäisyydelle, vaan ne tuottavat täyden ja laajemman puun. Paras tapa varmistaa, että saat haluamasi ulkoasun? Tarkista se henkilökohtaisesti. Jos ostat verkossa, Balsam Hill suosittelee varmistamaan, että sinulla on korkean resoluution valokuvien mahdollisuus zoomata.

4. Valitse muoto.

Yrität vakuuttaa vieraita (ahem, in-laws!) Tämä puu on todellinen? Tai voitko elää keinotekoisella ja yksinkertaisella tavalla tarkka oikea muoto? Monet keinotekoiset puut tulevat lyijykynällä – ohut ja partaveitsevä muoto: ei ole realistista, mutta ehkä juuri sopivaa ulkoasua tai tilaa varten. Muussa tapauksessa etsi suurempia, täyteläisempiä, orgaanisia muotoja, jotka muistuttavat jotain, jonka ostat joulupuiston.

5. Hanki tarkka väri.

Jos ostoksilla oleva sivusto tai myymälä on tyyli, joka sisältää sekä tumman että vaalean vihreän ja ruskean, se on avain realistiseen puun väritykseen. Monotonisia vihreitä puita voidaan pelata kauniisti, mutta ne eivät välttämättä ole realistisia.