Tour Our Valdosta Showcase Hyvän syyn koti

Ei ole mikään salaisuus, että Custom Builder -ohjelman jäsenet ovat eräitä maan parhaita kodin suunnittelijoita ja rakentajia, eikä Todd Wilson ole poikkeus. Yli vuosikymmenen ajan Todd ja hänen ryhmänsä Wilson Design & Construction -ohjelmassa ovat olleet osa ohjelmaa, rakentaa unelmakoteja ja tuoda eteläistä arkkitehtonista charmia Valdostaan, GA: n alueelle.

Wilson Design Valdosta Living Room
Valokuvaus Laurey W. Glenn
Valokuvaus Laurey W. Glenn

Lucky meille, Todd ja hänen lahjakas työtoverinsa hiljattain päättivät rakentaa yksi upeista esittelytaloistaan, ja täältä 23. tammikuuta saakka on avoinna yleisölle retkiä varten. Tämä upea koti on yksi ikioma talon suunnitelmista, joka tunnetaan nimellä Whiteside Farm, ja sen on suunnitellut itse Todd. Kaupan myyminen edesauttaa matkoja lähemmäs hyväntekeväisyyteen ja rakastaa sydäntämme, Operation Finally Home, joka auttaa amerikkalaisia ​​veteraaneja ja heidän perheitään löytämään täydellisiä kotejaan. Lue esikatselu talon ennen kuin suunnittelet vierailustasi viehättävässä Valdosta ja Toddin vaikuttavaan maalaistaloon.

Wilson Design Valdosta Dining Room
Valokuvaus Laurey W. Glenn
Valokuvaus Laurey W. Glenn

Perinteisesti etelään, jossa on nykyaikainen tunnelma ja toimivuus, Toddin kotiin liittyy monenlaisia ​​makuja. Ruokasalin klassiset ylisuuret ikkunat, jotka toimittavat Integrity, toimivat pohjana lähes kaikkiin sisustustyyliin, joita voi kuvitella. Sherwin-Williamsin “Cityscape” (SW 7067) maalattu pimeä huonekalu erottuu kirkkaasta valosta, jonka ikkunat antavat, piirtää silmän puhtailla viivoilla samalla kun se tarjoaa paljon tilaa ja tilaa.

Wilson Design Valdosta Bifold Door
Valokuvaus Laurey W. Glenn
Valokuvaus Laurey W. Glenn

Yksi kodin suosituimmista ominaisuuksista on ainutlaatuinen kaksirivinen ovi Marvinilta, joka sallii runsaasti valoa ja raikasta ilmaa tulvista kotiin lämpiminä Etelä-kuukausina. Todd kertoo, että ovi on “laajentaa olohuone, laajentamalla olohuone takakuistille”, joka tarjoaa runsaasti lattiaa kerätä.

Wilson Design Valdosta Outdoor Living Area

Wilson Design Valdosta ulkoalue

Valokuvaus Laurey W. Glenn

Jos edes lisää ulkona asuintilaa on mitä kaipaat, älä katso enää kuin kodin uima-altaan kannella. Katettu kuisti, jossa on kodikas takka, on täydellinen paikka isännöimään ystäviä ja rakkaitaan lähes koko vuoden ajan. Lisäbonuksena Belgardin päällystys on säänkestävää, joka takaa ajallisen testin ja pysyy täysin toiminnallisena.

Wilson Design Valdosta Rear Exterior
Valokuvaus Laurey W. Glenn
Valokuvaus Laurey W. Glenn

Vuoden alussa on aina tunteita siitä, että haluavat paremmin itseään ja tehdä hyviä asioita muille. Haluatko kutsua Valdosta-alueet kotiin, matka näyttelykotiin on enemmän kuin sen arvoista. Tule innostamaan Wilson Design & Constructionin lahjakkuudesta ja auttamaan muita samanaikaisesti jatkuvaan kumppanuuteen Operation Finally Homein kanssa.