Helppoja vinkkejä Witch Cupcakesin tekemiseen

Se on Halloween, ja ainoa asia, joka on pelottavampi kuin vakoojat ja väärennökset, on hetki, jolloin lapsesi loppuvat karkisteilla – tai kun ymmärrät, että olet vain temppua tai käsittele puolessa taloja naapurustossa, ovat jo loppuneet. Pidä söpöjä noitekakkuja kädessä, jotta heidät kauhistuttaisiin ahdistuksesta!

Tee joitain peruskukkakastikkeita tai jos tunnet kunnianhimoisia, jotkut Southern Livingin Show-stop Cupcakes -taipaleista. Jos sinusta tuntuu enemmän klassikko, tee yksinkertainen ja klassinen cupcake! Kun he ovat leipoa, heiluttavat huurretta. Valitse perusta, joka sopii parhaiten valitsemasi cupcake-makuun, ja jos haluat, väritä huurretta! Ovatko noidat vihreitä tai violetteja tai oransseja?

Tarkista tämä video.

Voit luoda noidan hattu, pakkaa cupcake normaalisti. Sijoita sitten Oreo (koko tai yksi eväste) huurrettamiseen. Levitä muutama huurretta evästeen päälle, sitten ylhäältä Hersheyn suudelma. Toisen noidan hattua hukutat kupit normaalisti. Sen sijaan, että asetat Oreon huurretta päälle, säilytä suklaa-sokerikarhu jäätymiseen. Muista kuitenkin koristella kartio soljella ja bändillä ensin!

Jos sinulla ei ole yhtään käsiä, varoita ensin huurretta. Sitten kummankin cupcockin päähän putki huurretta, mieluiten sävytetty musta. Sitten putki pyörii ylöspäin ja jäljittelee kartion muotoa. Väri varattu kuorrutus kulta tai keltainen. Yhdistä sen kanssa putki solki ja nauha kartion pohjan ympärillä, joten huurretta on kuin hattu.

Tai, jos haluat tehdä noidan kasvon jokaisella cupcakes, ensin väritys huurretta. Sitten osoita erilainen väri huurretta silmille, nenästä ja suusta. Pistele kasvot pienoiskoossa M & M: n kanssa. Piirrä hiukset kuorruttamalla tai käytä pretzel-tikkuja tai chow mein nuudeleita. Älkää unohtako vampyyrää leualla!