Kuinka lähettää täydellinen ystäväkutsu

Tässä on oppaamme luomaan täydelliset ystävyyssuositukset. Puhelinkonseptin suunnittelussa on syytä pohtia. Suunnittelu, sanoma ja sanat ovat kaikki vihjeitä siihen, millaista tapahtumaa sinulla on – he kertovat asiakkailleen, mitä odottaa ja mitä niistä odotetaan.

Päivämäärä

Tärkein vaihe hyvän kutsun lähettämisessä on, että saat ne ajoissa ajoissa. Koska vapaapäivät ovat kiireisiä, suosittelemme lähettämään kutsut vähintään kolme viikkoa etukäteen, mieluiten neljä. Tästä kauas, vieraat ovat vähemmän todennäköisesti ennalta sitoutuneita ja takaavat runsaasti aikaa pitää tapahtuman päivämäärä. Saavuttamalla palloa muutaman viikon päästä, sinulla on myös oltava riittävästi aikaa viimeistellä valikko ja siirtää, kuka tuo tuo, jotta voit välttää viime hetken matkoja kauppaan.

Sinä saatat haluta: Lempipaikkamme alkupaloja

Muotoilu

Valitse yksi lause tai kuva, joka ilmoittaa, mistä tapahtumasta on kyse ihmisistä. Koska kutsut eivät yleensä ole suuria, valitse jokin – graafinen tai lyhyt sanoitus – pitämään kutsun näkymättöminä, kun lisäät tapahtuman tiedot . Jos valitset sanat täällä, suosittelemme valitsemaan koristeellinen, värikäs fontti, joka on ristiriidassa kortin koko tekstin kanssa. Yleensä alliteration, pun, tai vain sana Friendsgiving riittää. Tämä on kutsunne keskipiste, joten ajattele: lyhyt ja makea.

Joitakin esimerkkejä ystävällisestä kutsusta ovat:

  • Ystävällinen juhla
  • Syö, juo ja ole kiitollinen
  • Friendsgiving
  • Turkki & Touchdowns

Sen jälkeen, riippuen siitä, kuinka suuri ja yksityiskohtainen sanamuoto on, voit lisätä pieniä kuvia rajojen yli tai korostuspisteissä. Avain on varmistaa, että ne sopivat kilpailematta muiden sanojen kanssa.

Tarkista tämä video.

Yksityiskohdat

Tämä kattaa “Mihin”, “Milloin” ja RSVP-tietoihin. Tämä kutsun osa on usein jälkivaikutus, mutta se voi olla haastavin, jos sinulla ei ole tarpeeksi tilaa tilan sijoittamisen jälkeen. Näin ihmiset tietävät mihin mennä ja milloin tulevat, joten haluat tehdä niin selkeän ja suoraviivisen mahdolliseksi. Valitse yksinkertainen, helppolukuinen fontti tähän (säästää artsy, mielenkiintoinen kalligrafia “Mitä”) eikä tee sitä liian pieneksi. Jos olet loppumassa tilaa, leikkaa sanat, joilla voit ennen fontin koon pienentämistä.