Josephine Estelle New Orleans
Josephine Estellen hienostunut ruokasali tarjoaa rauhallisen vastalauseen vilkas Ace-hotellin aulan vieressä.
Ystävällisin terveisin Josephine Estelle

New Orleansin ruokailumaailma on aina ollut ristiriidassa, mutta nyt enemmän kuin koskaan, vaihtoehdot, varsinkin tänä vuonna avatut paikat ovat lähes ylivoimainen. Jos olet yksi niistä ihmisistä, jotka ovat kiinnostuneempia James Beard -palkinnoista kuin Oscar-palkinnot, olet todennäköisesti huomannut Shayan, La Petite Groceryin Justin Devillierin, ja legenda itse Leah Chase Dookyn Chases-ravintolasta tunnustettiin kaikkialla viime vuoden 2016 seremoniassa.

On houkuttelevaa murtaa Google-laskentataulukko ja tehdä minuutti-ajan matkareitti pakata se kaikki sisään, ja sitten tehdä Instagramsi rehelliseksi kateelliseksi ajaksi – parafraa Robin Leachin, ravunhaltijoiden ja daiquirin unelmista. Mutta New Orleans ei halua sinun tekevän sitä. Hän haluaa, että teet aikaa suunnitelluille löytöille, ja tilaat improvisoituja nukkeja keskiyöllä. Hän haluaa muistuttaa, että se ei ole kilpailu.

Oma New Orleansin strategia? Mennä löysä puitteet; tee varauksia ⅓ loman, varsinkin jos aiot vanhan ravintolan, kuten Commander’s Palace tai Upperline. Et halua antaa aikaa päästä eroon, mikä on liian helppoa. Mutta toinen 2/3, anna sen mennä. Et koskaan tiedä, milloin uusi ystävä saattaa näyttää sinulle piilotetun espresso-baarin 9. seurakunnan lähellä tai jos löydät grilliä Mother-in-Law Loungeen.

Punainen's Chinese in New Orleans
Redin kiinalainen ei ole nimeä näkyvästi esillä. Etsi valaistu punainen neliö.
Hannah Hayes @ hayeshannah

Tästä huolimatta tässä olen käynyt viimeisillä kolmella matkallani Crescent Cityssä tänä vuonna, ja sinun pitäisi myös – sekoitus uusia ja uusia esineitä, joissa ei ole valmiuksia. Se ei ole missään nimessä läheskään kattavaa, mutta se on lähtökohta, joka on kaikki mitä tarvitset. Kuten Bob Dylan sanoi: “Kaikki New Orleansissa on hyvä idea.”

Punainen kiinalainen
Ei ole mitään keinoa tehdä erehdyksessä tilausta tällä Creole-Cajun-Kaakkois-Aasian-kiinan-japanilainen mash up, ellei lähde kokeilematta ranskalainen rangoons: paistettua wonton cootie catchers täynnä kermainen ruskokastike levitating on pool mausteinen hunaja-chile kastike. Sinun olisi myös vältettävä olla kokeilematta likaista paistettua riisiä tai jotain niiden daiquiris-mausta makuaineissa, jotka löytyvät luonnollisesta maailmasta kuin nurkkaan viinakaupasta kuin Lemongrass Pear ja Thai Tea. (3048 St Claude Ave; redschinese.com)

Cavan New Orleans
Cavanin alakerran ruokasalissa on kerroksittain muurit. Lue valikon takaa saadaksesi lisätietoja.
Cavanin ystävällisyys

Cavan
Oletko ottamassa New Orleansille erityistä nainen / miesystävää? Onnittelut. Vie ne Cavanille. Tämä super-romanttinen kävelykadulla oleva Magazine Street -kadulla sijaitseva ravintola oli 1800-luvun vanhana kartano, joka on säilynyt tavalla, jota voitaisiin kutsua kiillotetuksi patinaksi. Käy yläkerran vessassa nähdäksesi yhden alkuperäisen clawfoot-kylpyammeista. Kun olet mennyt ohi typerät upeat sisätilat, kokeile niiden kevyempiä tyyliin gumbo ja markkinoiden kala tarjoillaan giardiniera ja sitruuna. Jos olet niin onnekas siitä, että olet Jenelle palvelimellesi, tee mitä hän sanoo. Lopeta illallinen konjakkiin, mikä on järkevää vai ei. (3607 aikakauslehti St .; cavannola.com)

Josephine Estelle
Puhuessaan kauniista sisätiloista, Memphisin dynaaminen duo Andy Ticer ja Michael Hudman avasivat äskettäin viimeisimmän venture, rehevä ja hienostunut etelä-italialainen osteria (nimet, heidän taaperoikäiset tyttärensä) New Orleansin aina bumpin ‘Ace -hotellin sisällä. Ribbon palmupuiden seinäraja ympäröi valoisan ruokasalin, jättiläisen korinttikolonnit ja oliivinvihreät banquetteja. Mutta silmiinpistävät yksityiskohdat viittaavat lohdulliseen, lähestyttävään menuon, jossa on Andyn ja Michaelin isoäidin reseptien ja heidän allekirjoituksensa käsintehtyjä pasta inspiroivat lihapullat. (Agnolotti on yksisarvinen emoji.) Oli liian paljon juoda ennen brunssia? J.E. Salad ja ruokalajin tyyli John T Burger, joka on nimetty Southern Foodways Alliance -johtajalta, korjaa kaiken. (600 Carondelet St .; josephineestelle.com)

Angeline
Jatketaan vain käynnissä upeita tiloja. Tämä bistro, joka on Ranskan Quarterin asuinalueella, on kuin Meryl Streepin naapuruston ravintolat: ajaton, mutta nykyaikainen ja mahdottomasti hyvä asema. Viimeisen vierailun aikana löysin itseni tuijottaen paljasjalkaisen kunnioituksen yksinkertaisen majesteettisen puoliperävaunun päällä, joka oli paistettua kukkakaalia tapenade aiolilla ja lampaanmaidosta. Paahdetut osterit, joilla on herbsaint-voin ja maissapalamurut tai paikallisen perinnöllisen tomaatti-salaatin, jossa on rapeita kanahkoja ja vihreä jumalatarpukeutuminen, tuottaa samanlaisen vaikutuksen ihmisiin. Kokki Alex Harrell saattaa olla velho tai taikuri, mutta se on hieno. (1032 Chartres St .; angelinenola.com)

Shaya New Orleans
Älä hillitse itseäsi, kun tilaat dippeja ja muita täytteitä pita-leipääsi Shayalle.
Hannah Hayes @ hayeshannah

Shaya
Ei ole paljon sanottavaa Alon Shayan keskiaikaisesta ihmeestä, jota ei ole jo sanottu, joten olen lyhyt: haluan kutistaa itseni ja elää pita-leivän sisällä. Nämä röyhtävät levyt ovat lämpimiä ja lohduttavia, kuten tuoreista kuivausrummista. Mutta heidän on oltava hyviä. Jokainen huonompi ei olisi kelvollinen koskettamaan valikon lukemattomia hummia, niin sileä, että se muistuttaa lähes maalaa paletista. Tartu paikkaan aurinkoisella valkoisella tiilipihalla, ja saatat vahingossa jäädä koko päivän. (4213 aikakauslehti St .; shayarestaurant.com)

Hansenin Sno-Bliz
Monet kuuudet sitten, Ernest ja Mary Hansen keksivät ensimmäisen jäänpuristuskoneen vuonna 1939 ja alkoivat kaataa maustettuja siirappeja kuppien päälle, jotka olivat täynnä samankaltaisia ​​jäänmurtoja. Nyt sno-pallot ja New Orleans ovat kosmisesti sidoksissa kuten punaiset pavut ja riisi tai Allen Toussaint ja Irma Thomas. Kun kosteus on noin 476%, sno-pallot säästävät. Kokeile Cream of Nectar, kuuma-vaaleanpunainen Louisiana anomalia, joka maistuu epämääräisesti kuin Nesquik-mansikka-maito, mutta enemmän manteli-y tai Ginger-Cayenne jotain vähemmän makeaa. Voit kerätä Hansenin mottorilla varustetut kuvitettu muovikupit: “Ei ole pikanäppäyksiä laatuun” – viesti, jonka haluan muistaa, kun niitä käytetään uudestaan ​​aamupullojen ajaksi. (4801 Tchoupitoulas St .; snobliz.com)

Sylvain New Orleans
Kalat brunssiin? Joo. Kampela, okra, punaviinit, tomaatti, hollandaise, jasmine-riisi ja paistettua munaa Sylvainissa.
Hannah Hayes @ hayeshannah

Sylvain
Voit helposti kulkea Sylvainin ohitse, jos et etsisi sitä, mutta sen pienen julkisivun takana on yksi suosituimmista New Orleansin pihoista – yksinäinen piilopaikka Quarterin hälinästä. Rakennus rakennettiin vuonna 1796 ja se oli yhdessä pisteessä Storyville-reunus, jonka omistaa 6-jalkainen Madame täti Rose Arnold, ilmeisesti William Faulknerin säveltäjä. Vibe on todella paljon Karibian merirosvot (miinus miekat) täyttää vanhanaikainen eurooppalainen eleganssia. Keittiö, jota voit katsella puoliksi irronneen huoneen ikkunoiden läpi pihalla, johtaa keittiömestari Martha Wiggins, joka kohtelee kaikkia ruokalajeja samanlaisella asiantuntemuksella, onko se klassinen sianliha Milanon kanssa savustettua tomaatti-vinaigrettaa tai leikkisä Chick-Syl -Vain voileipä, rapea kirnupiimä paistettua kanaa ja kotitekoisia suolakurkkua. (625 Chartres St .; sylvainnola.com)

Portti puheluun
En voi tai ei ole voinut tehdä spur-of-the-momentista päätöstä mennä New Orleansin aiemmin tänä vuonna vain siksi, että kaikki, mitä halusin syntymäpäiväni oli juustohampurilainen, jolla oli leivitetty peruna ja monsuuni. Se voi tuntua typerältä mennä aina New Orleansin juustohampurilainen, mutta jos sinulla on koskaan ollut yksi näistä mehukas ihmeitä kasattu korkea ja shredded cheddar, tiedät, että tämä paikka tarkoittaa liiketoimintaa. Missä maapallolla voi saada juustohampurilainen kuorellulla paistettua perunaa ja ei näytä olevan täysin ahmimaista? Ei Outback Steakhouse, voin vakuuttaa teille. Monsonin osalta sanotaan, että resepti perustuu juomien merirosvoihin, joita on pyydetty ennen lankun kävelyä. Haluatko uskoa, että kun siemailla tätä mega-hedelmällistä, maraschino kirsikka höysteenä rum rummut ovat sinulle, mutta uskokaa minua, olet iloinen, että sinulla oli että hampurilainen ja peruna etukäteen. Pro-kärki: Tämä pieni, merenkulun aihealue on aina kiireinen. Laita nimesi luetteloon, mutta haukkaa palkin oikea tai vasen puoli. (838 Esplanade Ave .; portofcallnola.com)

Peche
Donald Link ja Ryan Prewittin puulämmitteinen tulisija saattavat muistuttaa enemmän jyrkkiä helloja, mutta sen tuottamat tuotteet ovat eräitä kaupungin parhaita mereneläviä ruokia. Täydellisen Peche-kokemuksen saaminen edellyttää, että koko kala, joka on grillattu tai paahdettu tulisijan yli, on pakollinen. Oli kyseessä punainen salsa verde tai kampasimpukka, jolla on herkkusienikastiketta (joka edelleen kummittelee minun olentoani), kokemus on ylivertainen. Jos olet tullut New Orleansille ostereita varten, astu oikea raaka-palkkiin, jossa voit tilata ostereita, jotka on korjattu Louisianan tietyiltä alueilta ja maistele niiden välisiä eroja. (800 Magazine St; pecherestaurant.com)

Willa Jean New Orleans
Willa Jeanin maissilake on mukana Charles Poirierin ruokosiruissa vanhanaikaisesti.
Hannah Hayes @ hayeshannah

Willa Jean
Tule tälle kirkolliselle leipomolle maissijuustoa varten, jossa on Poirier-ruoko-siirappia, grillattua ranssipelua, kreoli-tomaattikeittoa ja makkaraa kermaa pimentojuustolla; oleskelu Frosé (rosé slushie muodossa). Älä unohda napata muutama suklaapakastike, ellei sinun mielestäsi pidä heitä taikinan muodossa, mikä on tässä tapauksessa kokkeja Kelly Fields ja Lisa White. Kyllä, sinulla on kaksi todellista suklaa-siru-taikinaa ja älykemian kahvia samanaikaisesti julkisesti. Dreams toteutuvat New Orleansissa, ystäväni. Bonus! Tuo jäähdytin, koska siellä on Rouse’s supermarket kadun toisella puolella, josta voit ostaa luonnosta vangittujen Persianlahden katkarapuja noin 6 dollaria kiloa, mikä on kauhean halpaa, jos asut sisämaassa tai vuoristossa. (611 O’Keefe Ave; willajean.com)

Killer Poboys, N7, John Beshin Karibian huoneen ja aluksen uudelleen avaaminen ovat luettelossa ensi kerralla. Seuraa minua instagram @ hayeshannah nähdä mitä löysin.