13 Eteläiset vaellusreitit, jotka kulkevat etäisyydellä

Sen jälkeen kun kaikki talvi on kiinni sisätiloissa, olemme kaikki kutinaa päästäksemme ulkona auringon imeyttämiseen ja hengittämiseen lämpimässä kevätilmassa. Kun kiinnostuksesi suuri ulkona saavuttaa kuumetta, ja sinä voitat voittajasi voittamalla vaellus – kirjaimellisesti. Niin monien kivikkoisten kukkuloiden ja kauniiden laaksojen kanssa, jotka vain kerjäävät etsimään ja kiipeämään, ainoa asia, mitä sinun tarvitsee tehdä, on päättää, millä polkuilla on kulkea Äiti Luonto -näkemyksen todistamisessa parhaimmillaan. Olemme tehneet matkan haastavammaksi kaventamalla joitain parhaita polkuja eri taitotasoille, jokaisessa nurkassa ja kulmassa Etelä.

Ja vaikka rakastamme Appalakia ja Antebellum Trails, he eivät ehkä tarjoa rauhallista ja yksinäistä seikkailua, jota etsit tänä kesänä. Vaikka olette nähnyt joitain näistä polkuista jo, lupamme kuvia ja neulotaan, älä tee heitä oikeuteen. Ei, nämä 13 matkaa, jotka ovat vähemmän matkustaneet, on tarkoitettu vaelluksille lähellä ja henkilökohtaista, päivällä ja yöllä, ilman muuta kuin sinä, tuulen takana ja maata jalkojen alla. Joten tartu reppuni ja kartta, laita vaelluskengät ja edetä eteenpäin.

1. Powers Island Trail – Sandy Springs, Georgia

Lähistöllä ja villi suosittu Cochran Shoals Trail tarjoaa myös panoraamanäkymät Chattahoochee-joelle, mutta kaipaat vielä vesiä ja rauhaa kokenut Powers Island sijaan. Sijaitsee noin 30 minuutin päässä Atlantan ulkopuolella, se on rauhallinen poissa myrskyn ja vilkkauden tämän rönsyilevän kaupungin.

2. Honey Creekin silmukka – Oneida, Tennessee

Vaikka vaellus itsessään on melko lyhyt, venyttely vain viisi ja puoli mailia, se tarjoaa edelleen haastavan laskeutumisen veteen veistettyihin kalliomuodostelmiin ja puroviitteisiin.

3. Cape Henry Trail – Virginia Beach, Virginia

Voit nauttia trouncing alas tämän kuuden mailin tasainen polku, tarkkailemalla villieläinten, suolaa ja suot matkan varrella. 

4. Beacon Heights – Linville, North Carolina

Tämä reitti tarjoaa mahdollisimman suuren tuloksen, ja vauhdikkaat näkymät ja ympäristö Grandfather Mountain ja MacRae Peak odottaa sinua jälkeen lyhyen kiivetä. Jos etsit pidempää vaellusta, lähistöllä oleva Mountains to Sea Trail ulottuu aina Atlantin valtamerelle. 

5. Conecuh Trail – Wing, Alabama

Tämän kuuden meripeninkulman, vuoren peitossa olevan kierroksen päähän pääset nauttimaan viehättävästä silmänruokailusta, johon kuuluu luonnollisia ihmeitä, kuten puroja, lammet, pitkät lehdet ja kyllä, jopa alligaattorit.  

6. Jacks River Trail – Epworth, Georgia

Voit kertoa nimestä, mikä tämä kaakkoinen reitti lupaa. Se kattaa Cohutta-villit ja halautuu kristallinkirkas Jacks Riverin rannoille. 15 kilometrin vaellus alavirtaan mahdollistaa virtauksen ja todistamisen Pohjois-Georgian vesiputouksilla. 

7. McKittrick Canyon Trail – Salt Flat, Texas

Noin 29 kilometriä tämä vaellus, joka sisältää kanjoneita ja aavikkomaita, on melko vaikea vähemmän kokeneille matkustajille. 

8. Torreya Challenge Loop – Bristol, Florida

Koska ilma tyypillisesti pysyy lämpimänä ja kuivana Floridassa, jopa talven aikana, tämä piiri on erinomainen tutustua ympäri vuoden. Se ulottuu suonien ja useiden maltillisten harjanteiden kautta. 

9. Jericho Trailin seinät – Hytop, Alabama

Nimi yksin tekee mielenkiintoisen seikkailun ja keskustelun käynnistin. Huntsvillen kaupungin ulkopuolella sijaitsevan kolmen kilometrin polku sai pyhän otsikon 200-jalkaisten katedraalimaisten seinien ansiosta. Haluat heittää tämän vedenpitävät saappaat tähän, sillä iskun alamäkeen voi olla märkä ja mutainen.  

10. Guignard Clay Quarry Loop Trail – Cayce, Etelä-Carolina

Tämä syrjäinen polku on lähellä Kolumbiaa eikä erityisen haastavaa. Onneksi se ei saa paljon jalan liikennettä, mikä helpottaa vaeltamaan kahta ja puoli kilometriä rauhassa.   

11. Benton MacKaye Trail – Fall Branch Falls, Georgia

Se on pitkä reitti (lähes 300 mailia), joten se vaatii hienoja jälkipolkuja. Mutta saada tilaisuus kulkea North Carolina, Tennessee, Georgia ja osa Appalakkien vuoristoalueiden takana on hyvää vaivaa muutaman viikon ajan. 

12. Blair Spring Hollow Trail – Mammoth-luola, Kentucky

Mammoth Cave on turistien vetovoima, joten maanpäällinen polku on täydellinen niille, jotka ovat väsyneitä ja haluavat vierailla yksin. Näkymä magnoliapuista näköalasta on todella nähtävyys. 

Sinua kiinnostaa ehkä myös:

13. Santa Rosa Creek Trail – Santa Rosa Beach, Florida

Vähäisen levon ja rentoutumisen poissa Disneyn väkijoukosta, vaeltaa tätä metsämaata, jossa on puita ja lintujen tarkkailu, todella tuntea onnea ja maailma jalkojesi kohdalla.