2014 Parhaat uudet ravintolat: # 4 The Obstinate Daughter

Charleston, South Carolina, ravintolassa tällä listalla ei pitäisi olla yllätys. Kun uusi ruokapaikka avautuu joka viikko viikossa, Pyhä kaupunki on kypsä poiminta.  

Ja vaikka se on rannalla, kaikki tämä paikka huutaa Charlestonia. Se on rento, mutta hienostunut. Tyylikäs, mutta pirteä. Leveät lankut haarautuneiden puiden reunustamat seinät, apina nyrkäsinteet painottavat meriaiheista teemaa, ja avokeittiö on visio ruostumattomasta ja valkoisesta. 

Vaikka puusta poltetut pizzat kiehtovat Italiasta, kokki Jacques Larson uskoo voimakkaasti Lowcountryn makuihin. Pizzakriisi alkaa jauholla Heritage-viljan mestari Anson Millsistä. Viiden Fathom Hole: n kohdalla paikalliset simpukat lusikatuivat paahdetun fenkolin ja palavien chilehiutaleiden keskellä. 

Plates-osion alla Jacquesin käsitys makuista on paikka, joka loistaa. Metsästyssienet läheiseltä Mepkin-luostarilta yhdistävät maanläheisen kelan ja runsaan Sea Island -munan. Favas ja herneet istuvat Johns Islandin maidolla valmistetusta ricotta-juuresta, jossa on merisuolaa läheisestä Bulls Baystä. 

Se ei ole “hyvä rannalle.” Se on vain hyvä.

ESSENTIALS
VARAUKSET: suositeltava. KUSTANNUS: $ 5- $ 19. OSOITE: 2063 Middle Street; theobstinatedaughter.com

  Miksi sinun ei pitäisi koskaan ottaa kylpyamme Hotel Tub