7 syytä Sinun pitäisi suunnitella matkan Duckiin, Pohjois-Carolinaan tänä kesänä

Rannat eivät välttämättä ole ensimmäinen asia, joka tulee mieleen kuvitellessasi Pohjois-Carolinaa, jossa vuoret ovat etusijalla rannikkovesien välissä, mutta Outer Banksissa asuu lukuisia saarialueita, jotka ulottuvat lähes 300 merimahtaan pitkin laajasta Atlantin valtamerestä. Eräänä päivänä saatat kokea jokaisen saaren leveitä hiekkadyynejä ja vaahtoavaa surffausta, ja seuraavaksi saatat löytää itsesi tyynnyiksi rauhallisuuteen, lämpimän Karinon vesien lempeän, rytmisen virtauksen ansiosta..  

Mutta jopa sen unelmoiva kohdepotentiaali, Outer Banks on edelleen alue tunnetaan “salaisuus pitää säilyttää.” Ja kapea saari ja pieni asuinalue yhteisön Duck erityisesti on hyvin varjeltu salaisuus keskuudessa sen 370 plus asukkaat, osittain siksi, että se tarjoaa paratiisellistä autuutta, joka pysyy suurelta osin koskemattomana – tähän asti.

Valitettavasti North Carolinians, meidän piti päästää kissa pois pussiin tästä kasvavasta rannikkokaupungista, joka saa nimensä suurelta joukolta siipikarjaa, jotka muuttavat siellä. Lomakeskusten, ravintoloiden ja jopa saaren ympäröivän lomakeskuksen kanssa ei vain pysty pitämään tätä viehättävää, yksinäistä keidas itsellämme. Ja kun huomaat nämä nähtävyydet Duckissa tänä kesänä, et voi enää pitää sitä salaisena vielä kauemmin. 

1. Duck Beach

Taustalla seitsemän kilometriä katkeamatonta valkoista hiekkaa, upea kirkas vesi ja keskeytymättömät näkymät valtameren kehyksistä Duck Beach. Sen avoin tila on luultavasti Outer Banksin keskipiste. Ei vain tämä pieni ranta getaway lapsille ystävällinen, mutta koirilla on myös mahdollisuus luiskahtaa vapaasti pois hihnasta tuulessa auki olevilla avoimilla alueilla, niin kauan kuin pysyt lähellä tekojesi ystäväsi.

2. Sanderling Resort and Spa

Sanderling Resort sijaitsee panoraamanäkymällä Atlantin valtameren ja Currituck Soundin välissä, ja se tarjoaa panoraamanäkymät useimmista huoneista. Niiden palkitun kylpylän ja Kimball’s Kitchen -ravintolan vieressä sijaitseva hyväpalkkainen lomakeskus toimii loistava hääjuhlan paikka. Mutta mikä tärkeintä, se tarjoaa suuria ylellisyyttä pienen kaupunkimaisen charmin annolla.

3. Loma-asunnot

Toisin kuin useimmat kaupungit, Duckilla ei ole paljon hotelleja. Mutta se on osa valitusta, koska se on suurelta osin asuntovuokrausyhteisö. Vierailijat, jotka tekevät Duckin viikonlopun perääntyä, joko jäädä Sanderling Resortiin tai yhteen satoja satoja loma-asuntoja, joissa Duck ylpeilee. Toki, et löydä Hyatt tai Holiday Inn-täällä – vaikka on juuri rakennettu Hilton Garden Inn-mutta mitä huomaat on huippuluokan laatu verrattuna määrä.  

4. Aqua-ravintola ja kylpylä

Duckissa on monia ravintoloita, jotka näkevät Soundin ja Outer Banksin auringonlaskun, kuten Coastal Cravingsin, Roadside Raw Bar & Grillin, Red Sky Cafen, Blue Pointin ja Paperikanojen. Mutta Aqua-ravintola on ainutlaatuinen, koska ei vain voit tilata luomutuotteita herkullisesta ruokalistasta, mutta voit myös osallistua kylpylähoitoon matkalla ulos ovesta.

5. Wright Brothers National Memorial

Ilmailun ja historian harrastajien pitäisi tehdä kuoppa pysäkki tässä lähistöllä nähtävyys Kill Devil Hills, North Carolina, joka on paikan ensimmäinen maailman hallittu moottoripyörän lento Kitty Hawk vuonna Wright Brothers vuonna 1903.

6. Duck Boardwalk eli Soundside Boardwalk

Helppo kävellä, Duck Boardwalk tarjoaa kilometrin mittaisen luonnonkaunis näkymä vesieläimiä, uusi laaja laituri vene matkustaa ja ranta ostoksia, johon kuuluu yli 18 putiikkeja, ravintoloita ja muita merkittäviä nähtävyyksiä.

7. Duck Town Park

Seikkailu harrastajat, iloitse! Et saa kyllästyksi tavallisista nähtävyyksistä Duckissa. Ohjaamon vieressä on 11 hehtaarin Duck Town Park, joka on ihanteellinen luontopaikka retkeilyyn ja suistoihin ja metsiin tutustumiseen. Kun rengas teidän hyödyntää kuivalla maalla, kokeile melonta ja melonta on nautittava aika veteen.  

WATCH: 5 tapaa maksaa loma-asunto maksaa itse

Voit matkustaa etelämpänä Myrtle Beachille tai Floridalle, mutta voisimme muistuttaa, että siellä on kaunis, budjettiystävällinen rantamaja lähemmäksi kotiin myös Pohjois-Carolinassa.