8 Things to Know ennen kuin siirryt Delta Hot Tamale -festivaaliin

Delta Hot Tamale Festival
Zoë Gowen

1. Ne eroavat selvästi niiden hieman paremmasta, mutta ei herkemmästä sukulaisesta, Texas Tamaleista. Delta Hot Tamale valmistetaan jauhettua maissijauhoa ei masa. Se on pienempi, piikikäs ja väsytetty vettä eikä höyrytetty.  

2. Greenville, Mississippi ei ole vain maailman tosiasiallinen Hot Tamale Capital. Se on virallisesti rekisteröity Yhdysvaltain patentti- ja tavaramerkkivirastolle. Niinpä joka lokakuun toisena lauantaina isännöi Delta Hot Tamale -festivaalia, jossa he kruunata kuninkaan ja kuningattaren, isännöidään paraatiin, on kuuluisa kokki tamale kokki, piirrä bändejä, linjaa kadulla tamale-myyjien kanssa ja – tietysti – Hot Tamale syö. Tänä vuonna voittaja söi 27 alle alle 5 minuutissa. Älä unohda – nämä ovat mausteisia.

3. Sisäpiiriläiset tietävät, että Hot Tamale -festivaali alkaa torstai-iltana ennen lauantain tamalea – kaikkea kadun reilua. Greenville’n suurlähettiläs-maailmaan, Julia Reed, järjestää torstaina yksityiskohtaisen kick-off-illallisen vaihtelevassa, mutta aina knock-your-socks-off upeassa paikassa. Perjantaina pitää kiinni kenen kanssa – kuka eteläisistä kirjailijoista, taiteilijoista ja kokkeista keskustelee yksiselitteisesti eteläisten, hieman absurdien aiheiden kanssa kirjallisuuden ja kulinaarisen Mashupin.

4. Varaa hotellihuoneet aikaisin. Koko kaupunki myydään syyskuun alussa. Paras majoituspaikka? Greenville Inn & Suites. Jos et pääse sinne, kokeile Hampton Inn tai Holiday Inn Express. Okei majoittumisessa? Kokeile Rodeway Inn-se on kätevä baareihin.

5. Puhuminen baareja, kaksi parasta kaupungissa on Walnut Street. Akaa osaksi hämärä (fantastisella sukellus-bar-tavalla) Southern Nights juomaan ja sitten vieressä blues-baarissa elävää musiikkia. Sinun ei tarvitse tietää blues-palkin nimeä löytääksesi sen; kuulet musiikin.

6. On vaikea voittaa tavallista Delta Hot Tamalea, mutta on olemassa useita hienoja muunnelmia, jotka näet Greenvillessä, johon on lisätty chiliä, paistetaan kakkuun, paistetaan rapeaksi. Älä luovu ruokavaliosta, mutta älä anna antasideja ja kokeile kaikkea.

7. Jos osut Tamale-kiintiöön, lounaat Jim’s Cafessa Washington Streetillä ja varmasti varaa päivälliselle Doe’s Eat Place -paikallasi, jossa käydään keittiön päästä ruokasaliin. Heidän valikonsa ovat yksinkertaisia ​​ja osuvat kaikkiin oikeisiin pisteisiin: valkosipulin leipää, jäävuorisalaattia, neljä erilaista pihviä, katkarapuja (paistettuja tai paistettuja), ranskalaisia ​​perunoita ja tietysti tamaleja. Se on BYOB niin ajaa läpi Main Street Liquors matkalla.

8. Tee aikaa tutkia. Greenville on hieman syrjässä polkua, mutta kaikki pitkin teitä sinua kiinnostavat uteliaisuudet kuten hylättyjä talonpoikkeamia, kunnostettuja ennalta ehkäiseviä kartanoita, vanhoja hökkelejä, murenevia hautausmaita, tienvarsien huoltoasemia ja historiallista merkkiä historiallisen merkin jälkeen, mikä merkitsee vaikuttavaa hetkiä eteläisessä musiikissa tai kansalaisoikeudet. Pikkukaupungit (Nitta Yuma, Panther Burn ja Money vain muutamia) riittävät pitämään sinut menossa. Päätä länteen Greenwoodiin, Clarksdaleen asti ja eräänä päivänä Oxfordiin. Tai mene etelään Vicksburgiin ja sitten Natchezille.