Historia takana Miksi Cape Hatterasin majakka muuttui

Kuuluisien rannikkomerkkien kohdalla Cape Hatterasin majakka Outer Banksissa on listan kärjessä. Vaikka majakan vierailu on viileä, on tärkeää ymmärtää, että tämä pieni torni on varsin pitkä historia.

Ensimmäinen valaistu vuonna 1803, majakalla on pitkät suojatut laivat, jotka kulkevat Atlantin rannikolla. Mutta koska majakka oli liian lyhyt merenkulkijoiden suojelemiseksi riittävästi, torniin lisättiin vielä 60 metriä, jotta se olisi 18 metriä pitkä vuonna 1853, National Park Servicesin mukaan. Kuitenkin draama ei pysähtynyt siellä.

Vuonna 1861 konfederaation joukot yrittivät tuhota torni, mutta unioni rikkoi sen. Konfederaation joukot tekivät kuitenkin tornin uuden Fresnel Lightin, jonka NPS jakoi. Ja koska torni vaati laajaa korjausta sen jälkeen, kongressi päätti rakentaa sen sijaan uuden majakan.

Tällä kertaa NPS selitti, että uusi majakka sytytettiin 1870 ja se maalattiin nyt tunnetuilla mustavalkoisilla raidoillaan vuonna 1873. Mittana hieman yli 198 jalkaa se on Yhdysvaltojen korkein majakka. Mutta tämä majakka draama jatkui vain.

WATCH: Eteläisen 10 parhaan saaren

Vuonna 1980 vakava myrsky iski alueen ja pyyhkäisi ensimmäisen majakan jäännökset kokonaan. Uudempi majakka kärsi vakavasta rantaeroosiosta. Lopulta vuonna 1999 päätettiin, että Cape Hatterasin kevyen aseman oli siirrettävä sen säilyttämiseksi.

“En tiedä, haluaisinko olla edelläkävijä liikkeellä tällä ensimmäisellä hissillä ja työnnolla”, Chris Cabral, Cape Hatteras National Seashoren valvontakeskus Valtiomme liikkeestä. “Olen varma, että he eivät nukkuneet paljon.” Mutta, kuten käy ilmi, oli yksi mies valmis tekemään työtä: Joe Jakubik.

Kuten Jakubik selitti Valtiomme, “Itämeri-prosessin ensimmäinen vaihe oli minulle säätiön alapuolella.”

Voit tehdä niin, liikkujat sijoitetaan teräspalkkeja rakenteen alla yhdessä hydraulisten nostimien kanssa nostamaan koko majakka maasta. Seuraavaksi joukkue sijoitti rullan palkit alla ohjaamaan majakkaa pitkin raitaa sen määräpaikkaan yli 1500 metrin päässä. Ja varma, se ei ehkä näytä paljon, mutta kuten Valtiomme Huomaa, että rakenne voi liikkua vain viisi jalkaa kerrallaan. Kaiken kaikkiaan kesti 23 päivää muuttaa majakka uudelle kodilleen.

Nyt majakka pysyy vakaana ja vahva, ja se vain odottaa lisää kävijöitä tulemaan nousemaan portaitaan ja ottamaan historiallisen näkymän päälle. Vain ehkä jättää draamaasi kotona, koska tämä majakka on varmasti tarpeeksi.