Mene Little Rockiin

minät on ennakoiva ajattelutapa ja kulttuuri. Nuoret rock-and-roll -bändit, jotka eivät ole vielä kuuluisia, mutta pian löydettävissä. Arkkitehtuuri, joka räjäyttää mielesi, ja koko kaupungin absoluuttinen helppous. Se on puhdasta hauskaa, älykäs ostos ja herkullinen ruokailu. Tämän kaiken kanssa Little Rock tarttuu sinuun ja ei päästä irti.

Se mitä se teki minulle. Tämä pääkaupunki on yksi henkilökohtaisista suosikeistani. Seuraa johtoani hyvää aikaa.

Liian, liian helppoa
Kun olet Little Rockissa, sinun on oltava keskellä toimintaa. Se voidaan tiivistää kolmella sanalla: presidentti Clinton Avenue. Kanariankeltainen vaunu kulkee ylös ja alas kadulle, joten sinun ei tarvitse autoa tämän kaupungin osan navigoimiseen. Nouse vain joen Rail Trolley (50 senttiä aikuiset, vapaa-ikäiset 5 ja nuoremmat). Se pysähtyy Clintonin presidenttikeskuksessa, The Peabody -hotellissa ja muissa paikoissa.

Alkaa mennä
Kolme päivää ei juuri ollut tarpeeksi – kaupunki tarjoaa niin paljon toimintaa. Jos sinulla on yksi asia, jota et voi kaipaa, on William J. Clintonin presidenttikeskus.

Riippumatta politiikastasi, tämä paikka kiviä. Arkkitehtuuri, joka sisälsi runsaasti näkymiä sisälle ja ulos, jäi minulle mahtavaa. Aloita museon ylimmässä kerroksessa Oval-toimiston täsmällinen kopio (etsi sininen desk-Doh “DAD” pöydälle, koiran juoma-alus ja perhekuvat).

Sitten työskentele tiensä alemmalle tasolle. Täällä sinä vakoile lapsuuden piirustuksia ja tietenkin joitain tavaramerkkissofoneja. Pääsy maksaa 7 dollaria aikuista, 5 dollaria senioreja ja alle 6-vuotiaat ilmaiseksi. Voit ostaa HF-kiertueen $ 5, mutta et todellakaan tarvitse sitä.

Käy myös Clinton-museokauppa, lyhyen ajomatkan tai vaunun päässä. Mukavista tarjouksista: presidentin bobblehead-nukke, “I Miss Bill” -paita ja Clintonin perhepaperin nukkeja.

Ruoka ja hauska
Vermillion Water Grille tarjoaa raaka-baarin ja tuoreita eksoottisia kala-annoksia valkoisessa pöytäliinatehdas. Bosco’s brews ales paikan päällä, tarjoilee hämmästyttäviä aterioita ja tarjoaa ulkona ruokailijoille näkymät muusikoille pelaa Riverfront Amphitheatre näkymät Arkansas River. Suosituin vaihtoehto: lohta, joka maksaa 13 dollaria lounaalla ja 18 dollaria illallisella (koko pysyy samana).

Sticky Fingerz Rock-n-Roll Chicken Shack, böömiläinen yhteinen folk art ja wacky sisustus, tuo väkijoukkoja sen musiikkia. Sävellykset parantavat paremmin paistettuja kanafileja, jotka tulevat valikoiduista kastikkeista ja pinnoitteista Voodooista Creamy Cilantroon. Lisää viihdettä tutustumalla Crush Wine -baariin, jossa paikalliset ihmiset rentoutuvat töiden jälkeen, tai Willy D’s, pyörivä piano-soittimen paikalla. 

Nukkuminen
Pysyn hotellissa Courtyard by Marriott Little Rock Downtown. Se on kävelymatkan päässä kaikista tapahtumista (mukaan lukien Clinton Presidential Center), ja se tarjoaa modernin aulan ja poikkeuksellisen puhtaat huoneet. Hinnat alkavat 159 dollaria.

Muita vaihtoehtoja ovat kuuluisa Peabody Little Rock. Vaikka hotelli on kuuluisa marssi-ankkoistaan, löydän paikan liian täynnä ja kokemus on tyyris (199 dollaria ja enemmän). Hotellissa on myös Doubletree Hotel, jossa päivitetyt huoneet ja hinnat alkaen 129 dollaria. (Tarkista, että paketit ovat vielä halvempia.)

Jos todella maksat Little Rockista, aiot nukkumaan myöhään ja nousta aikaisin, sillä tämä kaupunki vetää jopa myöhään katkureita sängyltä. Se on vain hauskaa. Usko minua.

Lisätietoja: Ota yhteyttä Little Rockin kokous- ja vierailutoimistoon osoitteessa www.littlerock.com, (501) 376-4781 tai 1-800-844-4781.

Pois päärulla
Vaikka monet ravintolat ja musiikkiesineet istuvat presidentti Clinton Avenue, fab ostos on hajallaan ympäri kaupunkia. Suosikkini ovat:

Box Turtle, putiikki, joka tunnetaan parhaiten hämmästyttävistä koruista. Paikallisten taiteilijoiden suunnittelemista paikoista, jotka viehättävät rannerenkaita, tilaustyönä järjestettyjä koiran muotokuvia ja paikallisia musiikki-CD-levyjä, tämä paikka on helmi.

Täysikuu matolle, värikkäitä lasiesineitä, arvokasta vauvanvaihdetta, käsin maalattuja lukulaseja, käsilaukkuja, suuria pyjamia, vilahtuneita kuvakehyksiä ja taiteilijan allekirjoittama Gail Pittman-keramiikka.

“Get to Little Rock” on peräisin Southern Livingin helmikuusta 2008. Koska hinnat, päivämäärät ja muut yksityiskohdat voivat muuttua, tarkista kaikki tiedot varmistaaksesi, että se on vielä voimassa ennen matkasuunnitelmien tekemistä.