Missä katsella parhaita ilotulitteita Houstonissa

Kuten heinäkuun 4. päivänä lähestyy, Houstonin kaupunki ja sen naapurit valmistavat joitain unohtumattomia juhlia. Houstonissa on joitakin parhaita ilotulitusesityksiä etelässä, ja olemme löytäneet parhaat paikat katsomaan Houston-ilotulitteita 4. heinäkuuta. Keskustasta läheiseen Galvestoniin ja Woodlandiin olemme koonneet oppaan itsenäisyyspäivän ilotulitushaasteille. (Ei Houstonissa tällä lomalla? Tutki myös ilotulituksia D.C.ssä ja Nashvillessä.)

Related: Top 10 kaupunkia Texasissa

Downtown Houston
Joka vuosi USA: n perheen terveystilanteessa suunniteltu vapaus yli Texasin ilotulitus näyttää yöllä keskustaan. Pidetään pormestarin toimistossa Eleanor Tinsleyn puistossa Buffalo Bayoun Eleanor Tinsleyn puistossa, jossa on show-pysäyttävät pääportaalin musiikki ja jännittävä ilotulitus.

Hermann Park
Nauti ilotulitteesta annos isänmaallisia ponnahduksia ExxonMobil Summer Symphony -tapahtumassa. Miller Outdoor Theatre pidetään joka heinäkuussa, Houston Symphony tarjoaa runsaasti tähtikuvioita (ja cannon blasts aikana pahamaineisen 1812 alkusoittoa).

Kaupungin keskusta
Länsi-Houstonissa, älä unohda ilotulitusta CityCentressä heinäkuun neljäntenä viikonloppuna. Musiikki ja perheystävällinen viihde lupaus hauskaa kaikille.

Woodlands
Cynthia Woods Mitchell Pavilion isännöi Star-Spangled Salute Houston-sinfoniaan joka heinäkuussa. Ilmainen tapahtuma tuo Houstianilaiset läheltä ja kauempaa juhlimaan kansakunnan itsenäisyyttä. Etsi lisää 4. heinäkuuta ilotulituksia Woodlands Town Green Parkissa ja Waterway-aukiolla. Red, Hot & Blue Festival & Fireworks Extravaganza tarjoaa viihteen päivän aikana ja valaisee taivasta yöllä.

Galveston Bay
Tee ajaa Galveston Bay nähdä kuuluisa 4. heinäkuuta Celebration klo Kemah Boardwalk. Se on tapahtuma, joka on täynnä elävää musiikkia, erinomaista ruokaa ja kun aurinko laskee, ilotulituksen leimahtaa näyttävät lahden yli.

Tomball
Tomballin neljäs heinäkuun juhla alkaa kadun puolelta ja päättyy jättiläinen ilotulitus. Tule nälkäiseen – et halua missata festivaalin ruokaa.

Galveston
Nauti heinäkuun neljästa ilotulituslaitteistosta, jossa on Persianlahden näkymä Galvestoniin. Galvestonin saari heinäkuun neljäntenä juhlallisuutena sisältää rannan paraati ja ilotulitteet Persianlahden yli.

Suunnittele nyt, pakkaa piknikverisi ja valmistaudu selkeään taivaaseen ja paljon isänmaallista juhlaa 4. heinäkuuta.