Paeta Topsail Island, North Carolina

Venture Topsail Island, North Carolina, seuraavaan lomallesi. Seesteiset rannat ja pikkukaupungin ilmapiiri tarjoavat rentoa pakoa. Paikallisen legendan mukaan Topsail sai nimensä vuosisatoja sitten, kun merirosvot piilottivat veneensä saaren ja mantereen välisellä kanavalla, ja vain veneiden purjeiden yläosat näkyivät Atlantin lähestyessä. Huhuilla on se, Blackbeardin aarre on haudattu jonnekin saarelle. 

Topsail Island sijaitsee noin 40 kilometriä koilliseen Wilmingtonista. 26 meripeninkulman pitkä saari, aivan Pohjois-Carolinan rannikolla, jossa asuu kolme viehättävää merenrantakylää: North Topsail Beach, Surf City ja Topsail Beach. Tämä kohde on helposti autolla, tai voit lentää läheiselle lentokentälle ja ottaa shuttle. Topsail Island ei ole osa Outer Banksia, jotka ovat myös joukko esteitä saarilta Pohjois-Carolinan rannikolta mutta sijaitsevat kauemmas pohjoisessa.

eteläinen Living Surf City North Carolina

On aika varata seuraava rento rantapassi

brookebecker / Getty Images

Valitse pysyt jossakin kolmesta pääkaupunkista: North Topsail Beach, Surf City tai Topsail Beach. Jokainen tarjoaa ainutlaatuisen mutta hauska ranta kokemus. Merimaisemien ja luonnonmaisemien ympäröimä North Topsail Beach ympäröi vesi kolmelta puolelta ja tarjoaa koiraystävällisiä rantoja. Surf City, joka sijaitsee saaren keskellä, on kaupallinen kohde, joka tarjoaa paljon ruokailumahdollisuuksia, ostosmahdollisuuksia ja yhteisötapahtumia. Se on myös Karen Beasleyn merikilpikonnantorjunta- ja kuntoutuskeskus. Tilanne saaren eteläisimmässä päässä Topsail-rannalla, jossa on 419 asukasta, on vanhan koulun rannikkokaupunki, jossa on koskematonta hiekkaa ja lyömätön näkymät.

Varaa viikonloppumatkalle Topsail-vuorelle tai aikovat jäädä koko viikon ajan. Riippumatta siitä, kuinka kauan tai lyhyt oleskelusi, nautit aikaa saarella. Et voi mennä vikaan jäädä mihinkään kolmesta kaupunkista lomallesi. Topsail tunnetaan parhaiten sen merikilpikonnien säilyttämisestä ja säilyttämisestä. Koko 26 meripeninkulman rantaviivaa pitkin männynteknikot tulevat maihin pesiä ja munia vastaan ​​toukokuun puolivälistä elokuulle.

eteläinen Living Topsail Beach

On aika varata seuraava rento rantapassi

Peeter Viisimaa / Getty Images

Kun olet täällä, käy Surf Cityn Karen Beasleyn merikilpikonnalähtö- ja kuntoutuskeskuksessa. Vierailijat voivat vapaaehtoisesti osallistua merikilpikonnan sairaalaan, käydä kiertueella ja auttaa kilpikonnia saaneiden potilaiden kuntoutustyössä. Tai heittää linja pois Surf City Ocean Pier, toinen kiinnostava kohde täällä. Pakkaa piknik ja vietät iltapäivällä Town Parkissa North Topsail Beachissä tai hypätä kajakseen tutkittaessa kaupunkia ympäröivää ääntä, tuloa ja valtamerta. Topsail Beach, perustaa tuoli Serenity Point saalis henkeäsalpaava auringonlasku. Haluat myös käydä tutustumassa alueen toiseen suosittuun nähtävyyteen, ohjuksia ja enemmän museota ja tutustumaan saaren historiaan toisen maailmansodan aikana.

Kun on aika tankata, sinulla on runsaasti ruokapaikkoja valita. Voit syödä Topsail-rannalla sijaitsevassa Breezeway-ravintolassa tuoreista mereneläkkeistä ja parhaista näkymistä rannalle. Tai valitse aito Lowcountry-hinta Beach Shopissa ja Grillissä. Nauti äyriäistesi himoista Surf Cityn Shuckin ‘Shack Oyster Barissa ja pese se alas käsityöteolalla. Voit nauttia drinkin Topsail Beachin Dirty South Bar & Grill -ravintolassa ja pysytellä kierroksella triviaa ja elävää musiikkia. Asianmukaisesti sisustettu Fat Turtle Tiki Bar Pohjois-Topsail Beach on paikallinen suosikki, joka on aina saari aikaa. Tilaa margariitti ja haasta puolueesi maapähkinäpeliin. Kun kitarakauppa kaksinkertaistuu baarina, tiedät, että se on hyvä paikka. Surf Cityn toinen rivi tarjoaa oluen ja viinin sekä avoimet mikrofoniesitykset ja kutsuu musiikkikirjoittumia hämillään toistensa kanssa.

eteläinen Living Jolly Roger Inn

On aika varata seuraava rento rantapassi

Jolly Roger Oceanfront Inn ja laiturit

Kun olet pitkän päivän tutkia, tule kotona viihtyisään vuokraukseen joillekin R: lle ja R. Varaa huone, jossa on parveke Atlantilla, klassisella Jolly Roger Oceanfront Inn & Pier -alueella lähellä Topsail-rantaa.

eteläinen Living Island Inn Surf City

On aika varata seuraava rento rantapassi

Island Inn

Toinen suosikki kävijöistä on Island Inn Surf City; se sijaitsee aivan rannan tuntumassa, oma uima-allas ja kävelyetäisyydellä kaupungin kaupoista ja ravintoloista.

eteläinen Living Villa Capriani

On aika varata seuraava rento rantapassi

Villa Capriani

Jos miehistänne tarvitsee vähän enemmän tilaa, valitse Villa Caprianin osakehuoneisto North Topsailissa. Yksiköt tarjoavat välttämättömiä, kuten täysin varusteltu keittiö ja pesukone ja kuivausrumpu sekä upeat näkymät merelle. 

Jos matkustat suuremmalla ryhmällä, varaa rantalomamökki ajastasi Topsailissa. Selaa VRBO ja AirBnB löytää täydellinen koti poissa kotoa perheellesi. Muista, että monet asunnot vaativat vähintään kolmen yön minimiin (jotkut saattavat pyytää sinua varaamaan koko viikon).

eteläinen Living Bliss Escape

On aika varata seuraava rento rantapassi

VRBO

Vain Surf Cityn ulkopuolella sijaitseva viehättävä Bliss Escape tarjoaa merenranta-asunnon, jota koko perhe rakastaa. Sen palveluihin kuuluu tuoreita liinavaatteita, televisioja ja jopa lapsiystävällinen kerrossänky.

eteläinen Living Bumblebee Cottage

On aika varata seuraava rento rantapassi

Airbnb

Ei ole huonoa näkemystä Bumblebee mökki Topsail Beach. Tämä tilava vuokra istuu aivan rannalla, tervetuloa lemmikkieläimiin ja siinä on keinutuolit kahdella kannella katsellen auringonlaskuja. 

eteläinen Living Rescue Retreat

On aika varata seuraava rento rantapassi

Airbnb

Jos etsit syrjäistä oleskelua North Topsail Beach, varaa Rescue Retreat House. Hiljattain remontoitu koti tarjoaa esteettömät näkymät rannikolle ja istuu suoraan kadun toisella puolella yksityiseltä rannalta. Tuntuu, että sinulla on koko ranta itsellesi loman aikana tässä rauhallisessa paikassa. 

Merikilpikonniikasta häikäiseviin auringonlaskuihin ja tuoreisiin mereneläviin on syytä vierailla vuosittain Topsailin saarelle. Tule viikonloppu tai viikon oleskelu – et tule pettymään tämän ikimuistoisen rannikkoväen päässä.