Rakkaus Savannahissa

Kun tarvitsen erityisen mielenkiintonsa mieheni kanssa, katson Savannah, Georgia. Kodikkaat majatalot ja paikalliset ruokaravintolat kukoilevat puiden varjostetun historiallisen kaupunginosan ympärillä. Monien hiljattain avattujen paikkojen vuoksi olen palannut tutustumaan johonkin suosikkikaupunkseni uusilla tavoilla. Tässä ovat viimeisimmät tapaamisideoitani.

Katso myös: Kaupungin opas: Savannah, Georgia

Haluttu majoitukset
Vaikka Presidenttien “Quarters Inn” ei ehkä ole uusi, omistajat ja kunnostustyöt hämmästyttävän vieressä 1855 kaupunkitalot ovat. Jokainen 16 makuuhuoneesta on pehmeää vuodevaatetta, antiikkiesineitä ja monikäyttöisiä huonekaluja. Muodikas marmori-ja-laatta kylpyammeet täydentää päivitystä. (Oma suosikki: Dwight D. Eisenhower-sviitti, jossa on oma parveke.)

Majatalot odottavat meidät viini- ja alkupalojen olohuoneeseen iltaisin, jota seuraa myöhäisillan ystävät. Ilmainen aamiainen sisältää kotitekoista granolaa, paistettuja munia ja täytettyä ranskalaista paahtoleipää. Mieto Savannah talvet kutsuvat sisäpihan ruokaan – kaikki mitä tarvitsen on kevyt kääre.

Inn-hotelli sijaitsee Oglethorpe-aukiolla, joka on keskeinen tukikohta kaupungin tutustumiselle. 225 East President Street; www.presidentsquarters.com tai (912) 233-1600. Hinnat alkaen 229 dollaria.

Kärki: Älä välitä autostasi The Presidents ‘Quartersissa. Siellä on riittävästi ilmaista, yksityistä pysäköintihuonetta kaikille vieraille.

Intohimoinen ateriat
Savannah saa enemmän huomiota näinä päivinä, kun uudet kokit laajentavat gastronomisia valintojaan. Perinteiset paikat menestyvät edelleen, kun taas uudet ravintolat vaativat valokeilaan.

Tee Noble Fare ensimmäinen pysäkki. Patrickin ja Jenny McNamaran rakkauslapsi alkoi, kun Patrick oli rakastettu ruoanlaittoon ja sitten Jennyyn. Heidän hillitty pieni ruokasali tarjoaa intiimin tilaa 12 pöydästä, joka on asetettu syvän punaisiin ja mustaan ​​sisustukseen. Tuoreen paikallisen ruoan liikkeen seuraaja Patrick ei edes asentanut keittiön sisäänkäynnin jäähdytintä. Hänen ei-miss-ruokia: Rakkaus & Rocket Salad (pippurinen vauvan rucola-salaatti Niçoise-oliiveilla, fenkoli ja feta), merihampaat edamame succotashilla ja viettelevä makea ja tiheä suklaakakku. 321 Jefferson Street; www.noblefare.com tai (912) 443-3210. Entrées alkaen 23 dollaria.

Muut Must-Try ateriat
Bull Street Chophouse: Upscale pihvirakennus vanhalla USDA Prime pihvit ja paikalliset äyriäiset (entrees alkaen 22 dollaria).
Paikalliset 11 kymmenen: Tyylikäs otos pukeutuneilla Southern-tuotteilla ja lihoilla, jotka Blackberry Farmin entisen keittiömestarin innoittamana (entrees $ 22).
Alligaattori Soul: Mukava yhdistelmä Cajun ja Lowcountry faves (entrees alkaen 29 dollaria).
Blowin’-savu BBQ: Varttua sianlihaa ja naudanlihaa elävällä musiikilla (platters $ 10).
Lulu’s Chocolate Bar: Lulutinis (choco-vodka ja Godiva liköörit martiniinit), kermaiset tryffelit ja kevyt kerros kakut (jälkiruoat alkaen $ 3).