Texas piilottaa Amerikan parhaan hampurilangan

Ehdottomasti yksi parhaista hampereista, jotka olen koskaan syönyt, “yksi henkilö sanoi. “Niiden perunat tekevät minut halusta ruma itkeä, koska he ovat niin DARN GOOD”, toinen lisäsi. Itse asiassa listalla kiitosta tälle paikalle on niin kauan, että luulit, että nämä arviot olivat maailmankuulun ravintolan johdolla yhtä kuuluisa kokki. Mutta nopeat, nämä viiden tähden arvostelut ovat kaikkein rakastetuimpia paikka Austin: P. Terryn.

• V i e w • • #repost @justtediguess ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #allennellinen #organic #freerange #goodfood #healthy #handcut #fresh #nopreservatives #foodthewayitshouldbe #madefresh #madefreshinhouse #inhouse # luonnollinen #nofiller #pterrys #pterrysburgerstand #pterrysaustin

P. Terryn hampurilavan (@p_terrys) yhteinen viesti

Niille, jotka eivät tunne nimeä, P. Terryn on pieni nopea-rento ruokaketju, joka sijaitsee Austinissa, Texasissa. Sen avaamisen jälkeen vuonna 2005 ketju sai heti mahtavan ja uskollisen seurannan. Ja ehkä se johtuu sen omistajista, Patrick Terry ja hänen vaimonsa Kathy ovat pitäneet molemmat ainesosat ja arvot todellisina päiviltä.

“On aina ollut järkeä, tämä tuntuu rehelliseltä yritykseltä – hampurilaisia ​​ja perunoita ja pirtelöitä”, Patrick jakaa Austin Statesman vuonna 2013.

Lauantaina on FTB (hampurilaisille) ��⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #valtavirta #organic #freerange #goodfood #healthy #handcut #fresh #nopreservatives #foodthewayitshouldbe #madefresh #madefreshinhouse #inhouse # luonnollinen #nofiller #pterrys #pterrysburgerstand #pterrysaustin

P. Terryn hampurilavan (@p_terrys) yhteinen viesti

Patrickin mukaan hän pystyi tekemään kaiken erilaisen selvittämällä, mitä muut tekivät väärin hänen edessään. Itse asiassa hän myöntää ripeä pikaruokakriikki Fast Food Nation jonka Eric Schlosser on hänen “raamatustaan”.

“Kaikki, mitä kaikki tekivät väärin tuossa kirjassa, pysyimme poissa. Ja tavaraa, jota he tekivät oikein, pyrimme kohti “, hän sanoi.

KATSELLA: Tässä on miksi eteläiset viittaavat kaikkiin virvoitusjuomiin “koksiksi”

Se sisältää myös ainesosien mahdollisimman lähellä luonnollista, kuten ketjun hormoni ja antibioottivapaa lihaa, sekä maissisiirappia sisältävää ketchupia, jota Yelp-arvostelijat eivät voi saada tarpeeksi. Ja tämä tarkoittaa myös sitä, että P. Terry valmistaa ruokansa omalla ainutlaatuisella tavalla, kuten käyttämällä kanaöljyä ranskalaisiin perunoihin kuin maapähkinäöljyyn. Tämä, Patrick, kertoi Syöjä vuonna 2011, mitä heillä on ei transrasvoja tai hydratut öljyt.

Nimi parempi rakkaustarina … odotamme ❤️️ #repost @ 1778photo. . . #truelove #lovestory #xoxo #allnatural #organic #freerange #goodfood #healthy #handcut #fresh #nopreservatives #foodthewayitshouldbe #madefresh #madefreshinhouse #inhouse # luonnollinen #nofiller #pterrys #pterrysburgerstand #pterrysaustin

P. Terryn hampurilavan (@p_terrys) yhteinen viesti

“Koko sopimus on, meillä ei ole salaisuuksia”, Patrick huomautti Valtiomies. “Katsot mitä teemme ja tavallaan se pitää meidät rehellisenä. Mutta haluan, että asiakkaat tietävät, mitä he syövät; Haluan heidät näkemään, mitä se on, ja haluan, että he tuntevat olonsa mukavalta. “

Valitettavasti Patrick huomautti Eaterille, että P. Terryn kansallisuutta ei ole suunniteltu, koska hän sanoi olevansa “liian vanha” tällaiseen asiaan. Joten, Texans saa pitää tämän kaiken itselleen. Mutta usko meihin, nämä hampurilaiset, perunat ja ravistelut ovat tutustumisen arvoisia Lone Star -valtiossa.