The Weirdest Texas Town -nimien historia ja miten heitä voittaa

Toiseksi vain Alaskan kokoluokissa, Texasissa on enemmän kuin avaruudessa persoonallisuus. Kotona 3300 kaupunkia ja vuosisataa historiaa, ei pitäisi olla yllättävää, että kun kyse on niiden kiinteistöjen nimeämisestä, texasilaiset ovat saaneet hieman luovuutta vuosien varrella.

Ding Dongista Gun Barrel Cityen ja Grueneen Pflugerville, olemme korostaneet joitakin Texasin suosituimmista kaupungeista ja vielä tärkeämpää, erittelemään oikea tapa lausua ne.

Balmorhea

Ball-mah-Rey

Nimi on kolmen miehen sukunimiyhdistelmä, joka perusti tämän pienen läntisen Texasin kaupungin: Balcom, Morrow ja Rhea.

Iso jalka

Ei yeti-havaintoja täällä (toivomme!). Tämä paikka oli nimetty Texasin vallankumoukselliseksi William A. “Bigfoot” Wallace, entinen asuva kaupungin.

Buda

bee-EUH-Duh

Johdettu jostakin Viuda, espanjalainen sana leski, legenda sanoo, että tämä pieni kaupunki Austin ulkopuolella sai nimensä leskeistä, jotka kuulemma työskentelivät kokkeina paikallisessa hotellissa.

Bug Tussle

Tämä yhteisöön kuulumaton yhteisö sai ainutlaatuisen monikertaansa, kun hyönteisten parvi heitti 1890-luvun jäätelön sosiaalisen. Keskustele raivoista!

Leikkaa ja ampua

Texas State Historical Associationin mukaan se oli lämmitetty yhteisökiista, joka antoi tämän Houston-alueen kunnan legendaarisen nimen. Paikallinen lore toteaa, että nuori poika paikassa ilmoitti, “aion leikata kulman ja ampua pensaiden läpi minuutissa!”

Dime Box

Siihen asti, kun ensimmäinen postilaitos avattiin täällä vuonna 1877, joka viikossa asukkaat lähettivät lähtevän postin ja penniä pienessä laatikossa, joka toimitettiin lähimpään kaupunkiin, Giddings.

Ding Dong

Lista hauskimmasta tarinasta, Ding Dongin historia alkoi 1930-luvulla veljiensä Bertin ja Zulis Bellin kanssa. Bells järjesti maakauppa Killeenin ja Firenzen välissä. Se alkoi vitsiä – kaupallinen mainos, jossa oli kaksi kelloa, jotka olivat “Ding” ja “Dong”.

ruokalaji

Tämä Denton Countyn kaupunki oli alun perin nimeltään Clark, mutta asukkaat äänestivät nimetä uudelleen vuonna 2005 osana julkisuutta temppu kanssa lautasen verkko, joka antaa heille vapaan satelliittipalvelun.

gruene

VIHREÄ

New Braunfelsin pohjoispuolella sijaitseva Ernst Gruene perusti tämän tightknit-yhteisön vuonna 1845.

WATCH: Eteläisen 17 parhain pikkukaupunkia romanttiselle lomalle

Gun Barrel City

Kaupungin tunnuslause “ampumme suoraan kanssasi” inspiroi nimensä, kun se perustettiin vuonna 1969.

Onnellinen

Jokainen, joka on ikinä ollut Panhandlen luona, voi ymmärtää, miksi cowboyt olivat niin onnellisia löytäessään kevään.

Iraan

IRA-ANN

Tämä Pecos County -paikka nimettiin paikallisille öljytieteilijöille Ira ja Anna Yatesille, jotka lahjoittivat maata kaupunkiin.

Lazbuddie

LAZ-buddy

D. Luther “Laz” Vihreä ja Andrew “Buddie” Sherley avasi myymälän täällä vuonna 1924 ja nimitti kaupungin yhdistämällä heidän lempinimeensä.

Mobeetie

mo-BEE-tee

Luonnollisesta keväänä tunnettu alue, nimitys “Sweetwater” oli jo käytössä, kun kaupunki vaati postia. Sen sijaan he menivät äidinkielenään käännös “Mobeetie”.

Mexia

Muh-Hey-uh

Tämä hankala kaupunki sai nimensä Texasin vallankumouksellisen Jose Antonio Mexian jälkeen.

Nacogdoches

NACK-uh-DOH-shakki

Tämä Itä-Texasin helmi, joka kutsuu itseään “vanhimmaksi kaupaksi Teksasissa”, on nimetty Caddo-intiaanien Nacogdoche-heimoksi, joka asui täällä kerran.

Pflugerville

Lensi-ger-ville

Nimetty saksalaiselle siirtokunnalle Henry Pfluger, tämän Austin-alueen kaupungin ääntäminen on haaveillut vierailijoita sukupolville.

Tarzan

Vuonna 1927 paikallinen yritysomistaja Tant Lindsey lähetti kaupungin nimi 14 kirjaa Yhdysvaltain postilaitokselle. Voittaja? Tarzan.

Puhelin

Kun postiviranomaiset toistuvasti kieltäytyivät paikallisista kauppiaista hakemuksista postiensä toimipaikalle, koska kaikki hänen ehdottamansa nimet olivat jo käytössä, hän vihdoin toimitti nimen “Telephone” innoittamana siitä, että hänellä oli ainoa puhelin alue.

Terlingua

tur-Ling wa

Merkitys “kolme kieltä” Terlingua perustettiin lähellä Big Bendia, jossa englannin, espanjan ja amerikkalaisen intialaisen kielen puhujat tapasivat.

Epävarma

Legenda kertoo, että tämä sisällytetty yhteisö Caddojärven rannalla sai nimensä johtuen vaikeuksista höyrylaivaston kapteenit, jotka olivat jo kiinnittäneet aluksensa siellä.