3 načina da lažirajte debljiu kosu

Dok su neki od nas bili obasuti bujnim bravama od dana kad nas je mama dovela u svijet, ostali od nas neprestano pokušavaju shvatiti kako namrljati naše tanke niti. Srećom, to je moguće postići veličanstveni, Texas-level volume at-home, pa spasiti taj put u salon za posebnu prigodu. Rješenje za faux puninu je lakše nego što mislite. Evo tri načina za postizanje vjerodostojnog tijela.

1. stanje prije šamponiranja

Svi smo mi rekli u nekom trenutku u našim životima da uređaj može ozbiljno vagati kosu, zbog čega je obično rezerviran samo za svrhe. TreSemme’s Beauty-Full Volume pranje za pranje i šampon (4,99 dolara svaki, Target.com) rješava ovaj problem potpunim preokretanjem cijele rutine za pranje kose. Kao što ime sugerira, uređaj za pranje je dizajniran da se koristi prije nego što šampon. Nanesite ga preko vlasišta i lignje za hidrataciju i glatko. Posebna formula također ulijeva vašu grivu s plumping vlakana koja se neće isprati. Slijedite sa šamponom. Kada izađete iz tuširanja, kosa će izgledati deblja dok se još uvijek osjeća potpuno bez težine.

2. Ispravno puhati

Prije dostizanja za sušilicu, nanesite zadebljanje mousse kroz vlažnu kosu. Lagana formula poput TIGI krema za glavu koja povećava volumen povećanja volumena ($ 23, jcpenny.com) stvara puninu od korijena do vrha. “Kada počnete puhati suhom, podići kosu s korijena i eksplozije s toplinom kako bi se dionicama dodao volumen i smjer “, objašnjava stilist Philip Downing, TIGI Velikoj Britaniji direktor kreativnosti i obrazovanja. “Zatim radeći kružnom četkom kroz kosu, ponovno usredotočujući se na podizanje iz korijena za volumen. “Za još više tijela, pazite na suhe dijelove u suprotnom smjeru njihovog uzorka rasta kose.

Vi svibanj također biti zainteresirani: 

3. Prihvati prašak

Puder za izgradnju tijela kao što je Batiste XXL plumping prašak ($ ​​8.99, dermstore.com) vaše je tajno oružje. Za razliku od sprejeva, malo je lakše kontrolirati i neće se osjećati teškim. Posipajte je na korijenima, posvuda, ili ga brišite na krajeve lonca kako bi zgušnjavali njezin izgled. Ako je kosa dodatni tanka ili ima malo previše kože koja prolazi kroz žice za vašu naklonost, napunite gola mjesta s prašinom sjenila koja odgovara vašoj boji kose (ozbiljno!). To je jednostavan način za maskiranje ćelavosti ili stanjivanje dijela linije, jer odmah stvara više dimenzija.